Vuosaaressa vastassa FC Viikingit

Aika: 26.9 klo 15.00

Paikka: Heteniityn urheilukenttä

Mikkelin Pallo-Kissat matkaavat huomenna Vuosaareen FC Viikinkien vieraaksi. Viikingit majailevat sarjataulukossa viimeisellä sijalla saldonaan viisi pistettä. Tälle kaudelle ryhmä on uudistunut rajusti ja se on kieltämättä näkynyt heidän otteissaan.

Pallo-Kissat matkaavat otteluun 1-2 kotitappio PEPOlle niskassaan. Tämä tappio katkaisi Pallo-Kissojen kuuden ottelun tappiottoman putken. Vierasjoukkue majailee sarjataulukon kuudennella sijalla 22. pisteellään. Toki tasapisteissä kakkosen ja vain kuusi pistettä kärkeen eroa. Poissaolijoina jatkavat Ville Teräsranta, Onni Ikonen, Jaakko Teräsranta, Calvin Damm, sekä Nelson Appiah.

”Viikingit vieraissa ei ole ikinä helppo paikka pelata. Viimeisenä kolmena kautena ei taida olla kertaakaan haettu sieltä pistettäkään. Rehellisesti sanottuna kuitenkin tapa, jolla pelasimme PEPOa vastaan ollen mielestäni erittäin hyviä koko matsin ajan, sekä suunta miten pelimme on kehittynyt niin haluamme totta kai voittaa huomenna. Lähdemme hakemaan erittäin aktiivista ja aggressiivista peliesitystä” kertoo päävalmentaja Ekmark

 

Seuraava kotiottelu pelataan 1.10 EPS vastaan klo 18.30!