Verkkokauppa on avattu

Mikkelin Pallo-Kissojen täysin uudistettu verkkokauppa on avattu

Tervetuloa ostoksille uuteen MiPK verkkokauppaan!

https://mikkelinpallokissat.mycashflow.fi/

Valittavana on kolme kätevää maksutapaa.

Maksa heti
Maksa ostoksesi heti helposti ja turvallisesti Klarnan verkkopankkimaksulla. Ostoksesi ilmestyy Klarna- sovellukseen, jolloin pysyt helposti käryillä omista kuluistasi.

Maksa myöhemmin
Miksi maksaa tuotteista, joita et ole vielä saanutkaan? Valitse 14 päivän ilmainen maksuaika, jolloin vastaanotat ensin tuotteesi ja maksat vasta kun olet tyytyväinen ostokseesi.

Pilko maksut
Isompi ostos tiedossa? Luottotietojesi ollessa kunnossa voit valita Klarnan erämaksuvaihtoehdon. Voit myös kerätä kaikki ostoksesi yhdelle laskulle ja valita itse kuinka monessa kuukausierässä haluat maksaa.

Kaikki verkkokaupan tuotteet postitetaan ja maksetaan verkkopankissa, verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla ei valitettavasti ole tällä hetkellä käytössä noutomahdollisuutta tai käteismaksua.

Kausikortit nyt myynnissä

Tilaa nyt Mikkelin Pallo-Kissojen juhlavuoden kausikortti kätevästi verkkokaupasta. Valittavana on kaksi vaihtoehtoa perinteinen kausikortti sekä Kissaklubi kortti johon sisältyy pääsy Urskin Kissaklubille jokaisessa kotiottelussa jossa tarjolla pientä purtavaa ja virvokkeita sekä sisäpiirin otteluennakko.

Kausikortin voi lunastaa perinteisesti myös käteisellä tai pankkikortilla Kissa-toimistolta osoitteesta Porrassalmenkatu 21B.

Yhteistyökumppanuus verkkokaupasta?

Kumppanuuksien myyminen ja ostaminen pitäisi olla mahdollisimman helppoa. Mikkelin Pallo-Kissojen yhteistyökumppanuudet ovat nyt saatavilla uudessa verkkokaupassa. Valittavana on neljä eri tasoista kumppanuutta joiden avulla tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden olla mukana kehittyvässä jalkapalloyhteisössä, jossa arvot ovat kohdallaan.

Tervetuloa mukaan osaksi perinteistä mikkeliläistä jalkapallotarinaa, uudella tavalla!

https://mikkelinpallokissat.mycashflow.fi/