Toimihenkilösopimukset

Toimihenkilösopimukset

Polku:

Toimihenkilösopimus

Mikkelin Pallo-Kissat edellyttää että kaikki seuran toimihenkilöt sitoutuvat toimimaan seuran toimintakäsikirjan mukaisesti, noudattamaan seuran valmennuslinjaa, ohjeita ja käytäntöjä sekä toimimaan yhteistyössä seuran valmentajien, toimihenkilöiden ja seuran hallituksen kanssa. Toimihenkilö osallistuu mahdollisuuksien mukaan liittojen ja seuran järjestämiin koulutustilaisuuksiin tai muihin vastaaviin tilaisuuksiin, joilla edistetään seuratoiminnan taitojen kehittymistä.

Toimihenkilöiden vastuualueet jat tehtävät

Joukkueenjohtajan tehtävät ja vastuut

 • Joukkueen vuosittaisen toiminnan suunnittelu yhdessä valmentajien ja seuran toimihenkilöiden kanssa
 • Joukkueen päivittäistoiminnasta vastaaminen

Vastuuvalmentajan tehtävät ja vastuut

 • Joukkueen harjoittelun suunnittelu sekä joukkueen ottelutoiminnasta vastaaminen yhteistyössä valmennuspäällikön ja joukkueessa toimivien muiden valmentajien kanssa
 • Kauden harjoitusohjelman mukainen harjoituskertojen suunnittelu
 • Joukkueen nimeäminen, peluuttaminen ja pelitaktiikan suunnittelu
 • Kauden toimintasuunnitelman laadinta yhdessä joukkueenjohtajan kanssa
 • Pelaajien seuran linjan mukainen pelitapahtumien määrän seuraaminen

Valmentajan tehtävät ja vastuut

 • Joukkueen valmennusryhmässä toimiminen yhdessä vastuuvalmentajan ja muiden valmentajien kanssa
 • Otteluiden ja harjoitusten ohjaaminen muiden valmentajien kanssa

Huoltajan ja/tai muun joukkueen toimihenkilöiden tehtävät ja vastuut

 • Joukkueen varusteista ja huoltolaukusta vastaaminen
 • Seuran toimintakäsikirjan mukaisesti toimiminen

Maksettavat korvaukset ja ehdot

Seuran toimihenkilö saa maksutta käyttöönsä seura-asun.

Mikkelin Pallo-Kissat voi maksaa allekirjoittaneelle toimihenkilölle omalla autolla suoritetuista matkoista verohallinnon vuosittain vahvistaman kilometrikorvauksen, kun matka kohdistuu harjoituksiin, sarjapeleihin tai vastaaviin viralliseen kilpailutoiminaan kuuluviin otteluihin. Harjoitusotteluihin ja em. peleistä poikkeaviin ulkopuolisiin turnauksiin kulukorvausta ei makseta tai näistä kuluista on sovittava erikseen. Korvaus haetaan seuran matkalaskulla, toteutuneiden kulujen mukaan aina kuun 5. päivään mennessä. Matkalaskut hyväksyy seuran puheenjohtaja, varapuheenjohtaja tai muu nimetty henkilö. Matkakorvausten maksimimäärät: vastuuvalmentaja 100€/ kk, valmentaja, joukkueenjohtaja ja huoltaja 50€/kk.

Matkalaskupohja ja ohjeet materiaalipankissa >> Matkalasku

MiPK ilmoittaa toimihenkilön saamat korvaukset (verottomat ja verotettavat) tuloverolain 71 § 3 momentin mukaisesti (yleishyödyllisen yhteisön maksama korvaus). Valmentaja yhdessä joukkueenjohtajan kanssa ilmoittaa joukkueen toimintaa kohtaavasta muutosuhasta seuran johdolle. Sopimus päättyy automaattisesti sopimusjakson päättyessä.

Osallistumismaksuista ja koulutustilaisuuksista syntyvistä kustannuksista vastaa seura, ennakkoon yhteisesti sovittujen koulutusten osalta. Mahdollista ansiotyömenetystä MiPK ei korvaa. Seuran kustantamat lajiliiton koulutukset edellyttävät sitoutumista seuran toimintaan vähintään 1 vuodeksi koulutuksen päättymisestä. Muussa tapauksessa toimihenkilö korvaa seuralle koulutuskustannukset.

Lataa toimihenkilösopimus

WORD DOCX MiPK toimihenkilot sopimuspohja

PDF MiPK toimihenkilot sopimuspohja

Sivun sisältö