Sunnuntaina Espooseen


Aika: 18.10 klo 14.00

Paikka: Tapiolan Urheilupuisto TN 1

 

MiPK matkustaa sunnuntaina kakkosen 15. sarjakierrokselle FC Honka Akatemian vieraaksi Espooseen. FC Honka Akatemia on sarjassa kolmantena pisteen Pallo-Kissoja enemmän keränneenä. Honka Akatemia on joukkueena nuori, mutta täynnä lupaavia yksilöitä, joilla on allaan nuorisomaajoukkue edustusta. Nähtäväksi jää pelaako Hongan mukana sunnuntaina liiga-apuja.

MiPK pääsee otteluun tasapeli allaan FC Honka Akatemian paikallisvastustaja EPS:stä. Sarjassa Pallo-Kissat ovat viidentenä 24. pisteellään. Viimeisestä viidestä pelistä saldona on 1 voitto 3 tasapeliä, sekä 1 tappio. Pelaajista Calvin Damm, Onni Ikonen, Jaakko ja Ville Teräsranta, sekä Nelson Appiah ovat poissa kokoonpanosta loukkaantumisten ym. työesteiden takia.

”Pääsemme Honka peliin hyvän harjoitusviikon päätteeksi. Pidimme lomaviikon EPS pelin jälkeen ja nyt olemme taas harjoitelleet laadukkaasti tällä viikolla. Kolme viimeistä peliä jäljellä ja totta kai haluamme sarjassa mahdollisimman korkean lopullisin sijoituksen, joten lähdemme pelaamaan erinomaista jalkapalloa. Meidän pitää olla tietyillä osa-alueilla huomattavasti aggressiivisempia ja sitä lähdemme erityisesti parantamaan” kertoo päävalmentaja Ekmark