Koronatiedote – Vaikutukset MiPK toimintaan

Päivitetty maanantaina 21.9.
edit 16.9. lisätty linkki Palloliiton tiedotteeseen
edit 21.9. lisätty ohjeistus pienryhmistä

Essoten suosituksesta Mikkelin kaupunginjohtaja päätti, että epidemiatilanteen rauhoittamiseksi kantakaupungissa sijaitsevat sisäliikuntapaikat suljetaan kahdeksi viikoksi 27.9.2020 asti. Essote on lisäksi kieltänyt Mikkelin koko kaupungin alueella ajalla tiistaista 15. syyskuuta maanantaihin 21. syyskuuta kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 50 henkilöä. Kaikessa toiminnassa on nyt erityisen tärkeää huolehtia turvaväleistä ja hygieniasta. Julkisilla paikoilla tulee liikkua vain täysin terveenä. Essoten määräämien alueellisten rajoitusten piti päättyä maanantaina 21.9.

– Harkitsemme alueellisten rajoitusten tarvetta, kun tartuntojen jäljitys on saatu maaliin, kertoo Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä.

Mikkelin Pallo-Kissat noudattaa toiminnassa Palloliiton ja Essoten ohjeistuksia. Tilannetta seurataan päivittäin ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen. Palloliitto ohjeistaa jatkosta kilpatoiminnan osalta tiistaina 22.9.

Vaikutukset Pallo-Kissojen toimintaan

Junioreiden harjoitukset
Kaikki sisätreenit on keskeytetty 27.9. asti
Kaikissa ulkotreeneissä Mikkelin Pallo-Kissat suosittelee toistaiseksi harjoittelua vain pienryhmissä.
Joukkueet voivat myös jäädä tauolle oman harkinnan mukaan.
Palloliiton pienryhmäharjoittelun ohjeistus -> lataa PDF
Palloliiton koronaohjeistus -> lataa PDF

Jos joukkue jää tauolle, joukkueen tulee ilmoittaa siitä valmennuspäällikölle.

Futsal
Futsalin aloitus siirtyy lokakuulle

Edustusjoukkue
Edustusjoukkue jatkaa toimintaansa erikseen ohjeistettuna.

Kaikki kilpatoiminta on Suomen Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti toistaiseksi keskeytetty. Palloliitto ohjeistaa jatkosta kilpatoiminnan osalta tiistaina 22.9.

Palloliiton tiedote 16.9. >> palloliitto.fi

Mikkelin Pallo-Kissat ja kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä korostaa, että kontaktien määrä tulee pitää nyt mahdollisimman pienenä ja toivoo että erityisesti kantakaupungissa asuvat mikkeliläiset välttävät nyt myös vapaa-ajalla liikkumista paikoissa, joissa turvavälien pitäminen ei ole mahdollista.

Pallo-Kissat toivoo kaikkien pysyvän terveinä ja noudattavan annettuja ohjeistuksia. Jatketaan jalkapallon parissa heti kun se on turvallisesti mahdollista.

#kaikkienkissat

Juha Kaijanmäki
Valmennuspäällikkö
juha.kaijanmaki@mipk.fi
040 025 7073

Tommi Ekmark
Junioripäällikkö
Edustusjoukkueen päävalmentaja
tommi.ekmark@mipk.fi
040 037 8998