Seura

Olemme perinteinen mikkeliläinen jalkapalloseura, joka on perustettu vuonna 1946. Toimintamme ydinarvoja ovat paikallisuus, yhteisöllisyys ja rakkaus jalkapalloon. Olemme olemassa pelaajiamme, heidän perheitään, kannattajiamme, yhteistyökumppaneitamme ja kaikkia  jalkapallon ystäviä varten. Kannamme vastuumme yhteiskunnallisena toimijana myös jalkapallon ulkopuolella.

Tarjoamme hyvät puitteet jalkapallon harrastamiseen lähellä kotia ja pyrimme pitämään harrastuksen kulut pieninä. Haluamme tarjota säännöllisen harrastuksen ja pelaamisen riemua kaikille. Tuemme Juhani “Jussi” Pöyryn muistorahaston kautta heikoimmassa taloudellisessa asemassa olevia lapsia ja nuoria jalkapalloharrastuksessa. Haluamme omalta osaltamme olla myös tekemässä lapsillemme parempaa tulevaisuutta ja toimia kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Olemme luotettava ja taloudellisesti vakaa toimija niin harrastajille, yhteistyökumppaneille kuin muillekin sidosryhmille. Taloudellinen menestyminen luo edellytykset sosiaalisen vastuun ja ympäristövastuun toteuttamiselle. Meidän tarkoitus on kasvattaa yhteiskuntaan hyviä ihmisiä ja pelaajia. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä meidän tavoite ei ole tuottaa taloudellista voittoa. Kaikki varat käytetään toiminnan kehittämiseen.

Kissaperheessämme on mahdollisuus uuden oppimiseen, yhdessä tekemiseen, vaikuttamiseen ja jalkapalloelämyksiin. Osallistumalla tuet myös kotien ja perheiden hyvinvointia. Meillä voit osallistua toimintaan omalla tavallasi – ole juuri niin aktiivinen kuin haluat.  Tule mukaan kissaperheeseemme!