Perinteiset seurat kohtaavat Urskissa 28.6.2020

Kakkosen kolmannella sarjakierroksella Pallo-Kissat kohtaavat FC Kiffenin. Viime vuoden kohtaamiset päättyivät molemmat mikkeliläisten voittoon lukemin 0–4 ja 4-1. Kiffen on aloittanut sarjan kahdella peräkkäisellä tasapelillä. Uusina pelaajina joukkueeseen on liittynyt muun muassa Muslim Markhiyev Viikingeistä, Riku Heinonen ja Samuli Heiska FC Espoosta. 

Kotijoukkue Pallo-Kissat taas on aloittanut sarjan kahdella voitolla lukemin 3-0 ja 1-3. Edellisen pelin jälkeen vietettiin hieman Juhannusta ja heti maanantaina palattiin takaisin työntouhuun. Kotijoukkueen sairastupa on tyhjenemään päin. Sivussa sunnuntaina näillä näkymin ovat Jaakko Teräsranta ja Samuli Kaasalainen. 

”Lähdemme jatkamaan kehittyvää käyräämme. Tavoitteena on taas parantaa napsu tietyissä asioissa ja saada tietysti tuloksia hyvän harjoitteluviikon jälkeen. Olemme olleet kohtalaisen hyviä kahdessa ensimmäisessä ottelussa, mutta urheilussa niillä ei ole enää mitään painoarvoa. Meidän on todistettava jälleen sunnuntaina, että olemme kolmen pisteen arvoisia”, kertoo päävalmentaja Tommi Ekmark.