Onni Ikonen Kissojen edustusjoukkueeseen

Onni Ikonen
Onni Ikonen

Onni Ikonen on valmis murtautumaan Mikkelin Pallo-Kissoihin edustusjoukkueen avauskokoonpanoon

Keskikentällä viihtyvä 18 -vuotias Onni edustaa joukkueen nuorta ja ennakkoluulotonta kaartia.

Millainen pelaaja olet?

Positiivinen ja erittäin nopea. Olen hyvä 1v1 tilanteissa ja tempokuljetuksissa. Pidän suoraviivaisesta pelistä ja osaan käyttää nopeutta hyväksi. Selustan puolustaminen on vielä selkeä kehityskohde omassa pelaamisessa.

Miten päädyit Mikkelin Pallo-Kissoihin?

Aloitin Kissoissa aivan pienenä. 12 vuotiaana siirryin vähäksi aikaa MP:n junioreihin ja 17 vuotiaana sain mahdolisuuden tulla Kissojen edustusjoukkeeseen.

Näen kissat hyvänä ja kehittyvänä seurana. Seurassa ja joukkueessa on mielestäni erittäin hyvä henki ja tekemisen meininki.

Mitä eroa on potkupallolla ja jalkapallolla?

Potkupallo on mielestäni jalkapallon halveksuntaa, pelkkää pallon potkimista. Jalkapalloa voi rakastaa, potkupalloa ei.

Paras pelaaja (tai esikuva) kautta aikojen?

Messi, Ronaldinho ja Cristiano Ronaldo on mielestäni parhaat pelaajat. Kylian Mbappé on kuitenkin esikuvani, hän on nopea ja haluan ottaa mallia hänen pelityylistä.

Henkilökohtaisena tavoitteena on päästä mukaan Kissojen vakioavauskokoonpanoon. Viime kaudella loukkaantuminen esti harjoittelua ja pelaamista, mutta tällä kaudella olen valmis antamaan joka treeneissä 100%.

Haluaisin lähettää kannattajille terveisiä, jos haluat nähdä Kakkosen nopeimmat pelaajat niin tule katsomaan Kissojen pelejä Urskille!

Tervetuloa Onni Ikonen mukaan kissaperheeseen!

#kaikkienkissat