Mikkelin Pallo-Kissat keskeyttää joukkuetoiminnan 2.-21.12 väliseksi ajaksi

TIEDOTE – JULKAISUVAPAA HETI

Mikkelin Pallo-Kissat keskeyttää joukkuetoiminnan 2.-21.12 väliseksi ajaksi

Koronaepidemian johdosta Essote tulkitsee alueen siirtyneen koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen. Muutoksen johdosta Essote on antanut alueen kunnille uusia suosituksia ajalle 2.-21 joulukuuta.

Essoten tiedote
essote.fi/essoten-alueen-ohjeistus-koronapandemian-kiihtymisvaiheessa-ajalle-2-12-21-12-2020/

Mikkelin kaupungin tiedote
mikkeli.fi/uutiset/muutoksia-kaupungin-palvelutuotantoon

Mikkelin Pallo-Kissojen koronaohjeistus
MiPK Koronaohjeistus

Vaikutukset Mikkelin Pallo-Kissojen toimintaan

Haluamme seurana toimia vastuullisesti ja tehdä tarvittavat toimenpiteet jotta jalkapallon turvallinen harrastaminen on mahdollista myös tulevaisuudessa.
Mikkelin Pallo-Kissojen kaikkien juniorijoukkueiden joukkuetoiminta sekä koulu- ja päiväkotivierailut keskeytetään ja seuran työntekijät siirtyvät etätöihin 2.-21.12 väliseksi ajaksi. Seuran koronaohjeistus päivitetään Essoten suositusten mukaisiksi.

Kaikkien joukkueiden pelaajia kehotetaan omatoimiseen harjoitteluun joukkuetoiminnan ollessa tauolla. Edustusjoukkue jatkaa harjoittelua mahdollisuuksien mukaan Palloliiton suositusten mukaisissa pienryhmissä Essoten suositukset huomioon ottaen.

Kaikkia seuran toimihenkilöitä, pelaajia ja vanhempia kehotetaan tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan Essoten ohjeistuksen mukaiseen hoitoon mahdollisten oireiden ilmetessä.

Mikkelin Pallo-Kissat toivoo kaikkien noudattavan annettuja suosituksia ja toivoo koko jalkapalloperheelle kärsivällisyyttä ja terveyttä. Pidetään toisistamme ja itsestämme huolta. Jalkapallo ei häviä minnekään, jatkamme heti kun se on taas turvallista.

Mikkelin Pallo-Kissat tiedottaa asiasta lisää tarvittaessa ja viimeistään maanantaina 21.12.

#kaikkienkissat

Mika Seppälä
Kehityspäällikkö
mika.seppala@mipk.fi
041 318 3519