Miesten Kakkosen kauden aloitus siirtyy

Miesten Kakkosen kauden aloitusta siirretään muutamalla viikolla, ja uusi avauskierros pelataan Miesten Ykkösen tavoin 6.-9. toukokuuta.

Kauden ensimmäinen kotiottelu MiPK- PeKa sunnuntaina 9.5. pelataan tämänhetkisen tiedon mukaan suunnitellusti.

Koronan vuoksi mahdollisesti siirtyvät ottelut pyritään siirtämään ensisijaisesti arkipeleiksi ja otteluohjelmassa olevaa kahta vapaata varaviikonloppua hyödynnetään tarvittaessa (4.9. ja 9.10.).

Otteluohjelma päivittyy automaattisesti edustusjoukkueen sivulle ja Palloliiton tulospalveluun, kun uusi otteluohjelma julkaistaan.

MiPK Palloliiton tulospalvelussa
tulospalvelu.palloliitto.fi/team/61484/fixture

Miesten Kakkosen kausi pitenee alkuperäisestä kolmella viikolla ja päättyy 23.-24. lokakuuta. Loppusarjaa ei pelata lainkaan. Lisäksi huomioidaan Miesten ja Naisten Kakkosen joukkueille tehty erityissääntö*.

Lisätiedot: Palloliiton tiedote >>

*Helsingin ja Varsinais-Suomen joukkueilla on kuntakohtaisia normaalia valmistautumista vaikeuttavia rajoituksia harjoitteluun liittyen huhtikuun ajan. Tästä johtuen, kyseisillä alueilla toimivat joukkueet (sekä muut joukkueet toisilla alueilla, joilla mahdollisesti on samankaltaisia rajoituksia huhtikuun aikana) voivat ilmoittamalla 9.4. mennessä Palloliiton kilpailutoimintoon halustaan siirtää otteluita, jotka on merkitty pelattavaksi 17.5., tai sitä ennen. Uudesta otteluajankohdasta sovitaan joukkueiden ja Palloliiton kesken yhteisesti.