Koronarajoitusten vaikutukset

Mikkelin kaupungin koronarajoitukset 18.2. – 28.2.2021

Vaikutukset Mikkelin Pallo-Kissojen toimintaan

Edustusjoukkue

Joukkueen toiminta jatkuu tehostettuja hygieniaohjeita ja turvavälejä noudattaen. Joukkueen toimihenkilöt käyttävät joukkuetoiminnassa maskeja. Ryhmien maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä.

Juniorijoukkueet

Harjoitukset voivat jatkua normaalisti jos noudatetaan hygieniaohjeita, turvavälejä ja käytetään maskeja. Kaupungin sisäliikuntatilojen ja ulkoliikuntatilojen lasten ryhmien maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä.

Alle 18-vuotiaitten lasten ja nuorten liikunta ja harjoittelu mahdollistetaan edelleen kaupungin tiloissa. Kaupungin sisäliikuntatilojen lasten ryhmien maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä. Lasten harrastustoiminnassa on edelleen huomioitava, että lasten huoltajat noudattavat hygieniaohjeita, huolehtivat turvaväleistä ja käyttävät maskia kohtaamisissa. Alle 18-vuotiaiden kisoja tai turnauksia voidaan järjestää koronaohjeistukset huomioiden. Mikkeliläisten kisamatkoja muualle leviämisvaiheen suositusten voimassa ollessa ei suositella.

Harrastetoiminta

O Jogo Bonito -hankkeen ilmainen Futsal on tauolla 18.2. – 28.2.2021 tai alueen koronarajoitusten voimassaolon ajan.

Saimaa Stadiumi

Saimaa Stadiumin pukutiloissa ja kuntosalilla maksimihenkilömäärä 10 hlöä. Pukuhuoneiden sijasta voi myös hyödyntää käytävän säilytyslokeroita!

Kaikki Saimaa Stadiumin ohjeistukset
saimaastadiumi.fi >>

Seuran koronaohjeistus

Mikkelin Pallo-Kissat edellyttää annettujen suosituksien noudattamista kaikessa seuratoiminnassa ja toivoo koko jalkapalloperheen pysyvän terveenä.

Seuran voimassaoleva koronaohjeistus löytyy toimintakäsikirjasta >>