Eero Karjalainen allekirjoitti kauden ensimmäisen sopimuksen

Eero Karjalainen
Eero Karjalainen

Mikkelin Pallo-Kissojen edustusjoukkueen tulevan kauden ensimmäisenä pelaajasopimuksena julkistetaan 22 vuotiaan Eero Karjalaisen uunituore soppari.

Pitkä toppari piipahti heti musteen kuivuttua MipK toimistolla vastailemassa muutamaan tiukkaan kysymykseen.

Millainen pelaaja olet?

Olen hyvä pallollinen pelaaja ja vahva 1v1 tilanteissa. Pääpeli on myös yksi vahvuuteni. Vaikka kehitettävää aina löytyy niin olen aika hyvä kaikilla pelaamisen osa-alueilla ja myös erittäin vaatimaton.

Miten päädyit Mikkelin Pallo-Kissoihin?

Tulin viime vuonna Tommi Ekmarkin mukana edustusjoukkueeseen. Mikkeli on tuttu 2018 MP:ssä viettämäni kauden ajalta. Uusi päävalmentaja Ossi on myös tuttu kaveri MP ajalta. Uskon että Ossi pitää pallonhallintapelista ja uskallamme joukkueena yrittää uusiakin asioita. Odotan Kissojen tulevalta kaudelta hyvää pelinavaamista ja pallonhallintaa. Oma pää täytyy pitää puhtaana että pystymme voittamaan pelejä.

Mitä eroa on potkupallolla ja jalkapallolla?

Jalkapallossa yritetään pelata taitavaa futista, maata pitkin lyhyillä syötöillä. Potkupallo on enemmänkin sellaista “toivotaan toivotaan” futista. En ole ikinä pelannut potkupalloa enkä usko niin tapahtuvan tälläkään kaudella.

Paras pelaaja (tai esikuva) kautta aikojen?

Ronaldo. Messi ja Ronaldo ovat mielestäni yhtä hyviä pelaajia, mutta Ronaldoa on tullut seurattua enemmän. Ronaldo on tehnyt todella paljon töitä menestyksensä eteen, eikä suostu luovuttamaan missään tilanteessa, siksi hän on hyvä esikuva kaikille pelaajille.

Tervetuloa Eero kissaperheeseen!

#kaikkienkissat