COVID-19 altistuminen Mikkelin Pallo-Kissojen TRYout! tapahtumassa

TIEDOTE – JULKAISUVAPAA HETI

COVID-19 altistuminen Mikkelin Pallo-Kissojen TRYout! tapahtumassa

Mikkelin Pallo-Kissojen Urpolan kentällä 21.-22.11.2020 klo 14-16 järjestettyyn TRYout! -tapahtumaan osallistuneet pelaajat ja seuran toimihenkilöt on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin COVID-19 altistumisen vuoksi. Kaikki altistuneet henkilöt on tavoitettu ja Essote on tiedottanut karanteenista altistuneille henkilöille. Mahdolliset testit ja muut toimenpiteet suoritetaan Essoten ohjeistuksen mukaisesti.

Tapahtumassa toimittiin vallitsevien suositusten mukaisesti.

Tapahtumaa seurannut yleisö ei ole altistunut COVID-19 virukselle.

Kaikkia tapahtumaa seuranneita henkilöitä kuitenkin kehotetaan tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan Essoten tai oman sairaanhoitopiirin ohjeistuksen pariin mahdollisten oireiden ilmetessä.

Muut alueella esiintyneet tartunnat eivät liity Mikkelin Pallo-Kissojen TRYout! tapahtumaan.

Essoten tiedote aiheeseen liittyen
essote.fi/tilannekuva-kolme-koronatartuntaa-loytyi-essoten-alueelta

Vaikutukset Mikkelin Pallo-Kissojen toimintaan

Edustusjoukkueen, Akatemian ja P17-16 (B-juniorit) joukkuetoiminta keskeytetään toistaiseksi. Myös seuran järjestämät koulu- ja päiväkotivierailut keskeytetään toistaiseksi.

Tapahtuma ei vaikuta Mikkelin Pallo-Kissojen muiden joukkueiden toimintaan. Kaikkia seuran toimihenkilöitä, pelaajia ja vanhempia kuitenkin kehotetaan tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan sairaanhoitopiirin ohjeistuksen pariin mahdollisten oireiden ilmetessä.

TRYout! -tapahtumassa mukana olleet Mikkelin Pallo-Kissojen toimihenkilöt osallistuvat seuran toimintaan toistaiseksi ainoastaan etänä.

Mikkelin Pallo-Kissat tiedottaa asiasta lisää tarvittaessa ja maanantaina 30.11.

Mikkelin Pallo-Kissat toivoo kaikkien noudattavan annettuja suosituksia ja toivoo koko jalkapalloperheen pysyvän terveenä. Jalkapallo ei häviä minnekään, jatketaan heti kun se on turvallisesti mahdollista.

#kaikkienkissat