Artturi Lehkonen vahvistaa edustusjoukkueen nuorisokaartia

Artturi Lehkonen
Artturi Lehkonen

Mikkelin Pallo-Kissojen oma kasvatti Artturi Lehkonen tähyää edustusjoukkueen avauskokoonpanoon

18 -vuotias Artturi haluaa kehittyä pelaajana ja luoda henkeä pukukopissa.

Millainen pelaaja olet?

Olen ensisijaisesti joukkuepelaaja ja hyvä puhumaan kentällä. Pallon kanssa rauhallinen, mutta määrätietoinen. Pukukoppipelaaja ja hengen luoja. Haluan tällä kaudella vakinnuttaa paikan avauksessa. Juoksuominaisuudet ja hyvät pallolliset ratkaisutovat niitä asiota missä haluan erityisesti kehittyä.

Miten päädyit Mikkelin Pallo-Kissoihin?

Aloitin Kissoissa muistaakseni jo 10 -vuotiaana. Käväisin MP:n junioreissa kolmen kauden ajan. Lopetin jalkapallon puoleksi vuodeksi ja vedin vähän henkeä. Palasin sitten Kissoihin täynnä uutta energiaa.

Mitä eroa on potkupallolla ja jalkapallolla?

Potkupallo on harrastetoimintaa eikä kovin kilpailullista. Harrastetoiminnassa ei ole mitään vikaa, itse olen vain kilpailullisuuden kannalla.

Paras pelaaja (tai esikuva) kautta aikojen?

Ronaldo on varmaankin paras. Seuraan ylesesti oman pelipaikan pelaajia, ja otan mallia hyvistä suorituksista. Varsinaista esikuvaa tai lempipelaajaa ei kuitenkaan ole.

Terveiset Pallo-Kissojen kannattajille.

Toivon että Kissojen peli kehittyy tulevalla kaudella, erityisesti pallonhallinnassa. Päävalmentaja Ossin tunnen jo MP ajoilta. Vaikka en hönen valmennuksessa ole paljoa ollutkaan uskon että nämä asiat toteutuvat Ossin johdolla.

Tervetuloa Artturi mukaan kissaperheeseen!

#kaikkienkissat