Viikingit vieraaksi Urskiin

MiPK – FC Viikingit
Urski
To 20.6 klo 18.30

Kissat jatkavat otteluitaan kun juhannusviikon pelissä Urskiin vieraaksi saapuu Vuosaaren Viikingit. Vierailijat ovat tällä hetkellä lohkossa toisena, Kissojen ollessa tasaisessa lohkossa viidensinä. Viime kierroksella Viikingit kaatoivat VJS:n kotonaan tyylipuhtaasti 4-0, kun taas Kissat jakoivat pisteet Klubi 04 kanssa Helsingissä. Viime kauden väännöissä Viikingit olivat vahvempia pistein 4-1, kun Vuosaaressa ottelu päättyi kotijoukkueen 3-2 voittoon ja Mikkelissä päädyttiin 2-2 tuloksella pistejakoon.

”Tärkeitä pisteitä taas jaossa jos halutaan pysyä kärjen mukana. Viikingit ovat aloittaneet kauden vahvasti ja kova vääntö varmasti tiedossa. Klubi 04:aa vastaan olimme pirteitä ja samanlaisella pelillä ja kotiyleisön tuella olemme varmasti vahvoja” analysoi päävalmentaja Moilanen.
Kissoilta on kokoonpanosta poissa varmasti Calvin Damm, Antti Voutilainen, Ville Teräsranta ja Santeri Suutari. Nyt tarvitaan kotiyleisön tuki, jotta Kissat palautetaan voittokantaan ja kärkitaistoon! C´moon Kissat!