Tänään mennään Urskissa

Aika: 18.30 tänään
Paikka: Urski
Liput: 10/5 e

Kakkosen A-lohkon 15 sarjakierros alkaa Mikkelistä, kun kotijoukkue Pallo-Kissat kohtaa kovassa vireessä olevan vierasjoukkue Lappeenrannan PEPO:n. PEPOlla on alla kaksi voittoa, joissa ovat kaatuneet NJS, sekä Klubi 04 vakuuttavin 2-0 ja 4-0 lukemin. Maalinteossa heräämisen merkkejä ovat osoittaneet kovaksi maalintekijäksi pedattu Paul Obi, sekä Tampereen Ilveksestä lainalle tullut Jesse Huhtala. Muutoin lohkon kärkiryhmään ennakkokaavailussa asetettu joukkue on suoriutunut alivireisesti sijoittuen sarjassa sijalle 7 saalistamallaan 17 pisteellä.

Pallo-Kissoilla menossa on haastavin ajanjakso sen koko kakkosen taipaleella. Viimeisistä kahdeksasta ottelustaan se on onnistunut voiottamaan vain yhden. Pelejä katsomassa olleet voivat yhtyä varmasti siihen, että aina ei tuurikaan ole ollut mikkeliläisten puolella, mutta tosiasiassa tuuri pitää aina ansaita. Se millä se ansaitaan on kova työnteko ja usko omaan tekemiseen.

”On totta, että meillä on alla heikompi ajanjakso, milloin ei voittoja tai ylipäätään pisteitä ole oikein ropissut, mutta ei tässä voivottelemaankaan kannata ruveta. Sitä saa loppuunsa aina urheilussa mitä ansaitsee ja meidän on vain paiskittava kovemmin töitä, että käännämme kurssin. Joukkueen sisässä on kuitenkin kova luotto, että näillä esityksillä pistepussi rupeaa väkisinkin karttumaan, kun vaan jaksamme tehdä töitä. Uskon että tänään iloisella ja työteliäällä esityksillä taistelemme tiukasti kolmesta pisteestä” kertoo Tommi Ekmark

Illan ottelu on Kissalegenda Jaakko Teräsrannan viimeinen ottelu tällä kaudella, sillä sunnuntaina hän suuntaa takaisin Yhdysvaltoihin jatkamaan opintojaan. Tänään Jaakko ja koko Kissalauma tarvitsevat tukeanne, joten saapukaa runsain joukoin paikalle. Kannustetaan Kissat voittoon!

Ottelu näkyy myös Länsi-Savon nettisivuilla, jos et paikalle pääse!