Taisteluvoitolla pisteet NJS:stä

Avauskokoonpano: Jonne Uronen, Jarkko Heimonen, Miika Ekmark, Keito Tonami, Jonne Porkka, Jaakko Teräsranta, Aleksis Lehtonen, Ville Kirvesoja (77.), A-P Kesonen, Ville Teräsranta (44.), Tommi Ekmark (63.).
Vaihdossa: Santeri Suutari (77.), Markus Brusila, Nelson Appiah (63.), Rafael (44.), Patrick Skaffari, Sutthirak Tama, Antti Lampinen

Kissat päättivät otteluruuhkansa ottamalla arvokkaan 1-0 voiton NJS:stä. Ottelu ei juurikaan hienouksia tarjonnut ja pelaajista näki, että Kissoilla oli neljäs peli puoleentoista viikkoon. Tarvittava saatiin kuitenkin tehtyä ja pisteet jäivät kotiin. Ottelu alkoi lievässä kotijoukkueen hallinnassa ja avausmaalikin syntyi jo 7. minuutilla. Ville Teräsranta jatkoi hyvän prässin nurmijärveläisten maalivahtiin, jonka avaus kimposi suoraan Teräsrannan kautta maaliin. Loppu puoliaika mentiin tasaisissa merkeissä, mutta kovin vaarallisia paikkoja ei kumpikaan joukkue saanut aikaan. Jakson lopussa Kissat joutuivat suorittamaan vaihdon, kun maalintekijä Ville Teräsranta sai pallon voimalla kasvoihinsa ja Rafael otti Villen paikan oikeasta laidasta. Toinen puoliaika jatkui samoissa merkeissä. Puoliajan paremmat maalintekopaikat siunaantuivat vierailijoille, mutta maalilla varman ottelun pelannut Jonne Uronen piti Kissat johtoasemassa. Vaihdosta tulleet Suutari ja Appiah toivat hyvin energiaa kentälle ja Kissat saivat taisteltua pisteet kotiin.

”Ottelusta huomasi, että neljäs peli puoleentoista viikkoon kyseessä, oli aika väsyneen oloista. Hyvin kuitenkin saatiin pallonhallinta jaksojakin toisella puoliajalla ja tuntuu että meidän pelissä on tapahtunut tietynlainen tasonnosto, että huonommallakin pelillä saadaan voitto” kertoo päävalmentaja Moilanen.

Kissojen ottelut jatkuvat tämän viikon sunnuntaina vierasreissulla Vantaalle VJS:n vieraaksi. Seuraava kotiottelu on 20.6 kun Urskiin saapuu Viikingit.