Syyskierros käyntiin

Sudet – MiPK
Kouvola Keskusurheilukenttä
La 13.7 klo 17.00

Kevätkierros on nyt pelattu ja Kissat löytyy sarjataulukossa sijalta kahdeksan. Ensimmäinen kierros ei mennyt tuloksellisesti aivan odotusten mukaan, mutta kaikki on vielä auki syyskierrokselle mentäessä ja Kissojen tavoite eli top 4 sijat ovat vain kuuden pisteen päässä. Pisteitä pitää kuitenkin alkaa ottamaan ja ensimmäinen mahdollisuus siihen on huomenna lauantaina, kun Kissat matkaavat Kouvolaan Susien vieraaksi. Sarjataulukon häntää pitävä Sudet on saalistanut tähän mennessä kuusi pistettä ja se otti kauden avausvoittonsa juuri viime kierroksella VJS:n kustannuksella. Kevätkierroksen ottelu joukkueiden välillä päättyi Hänskissä pistejakoon 0-0 tuloksella.

”Ottelusta ei varmasti tule helppo, sillä kaveri otti juuri avausvoittonsa ja meillä taasen on pieni tappioputki alla. Luottavaisin mielin lähdetään kuitenkin kolmea pistettä hakemaan Kouvolasta” kertoo päävalmentaja Moilanen.

Kissoilla on muutamia poissaoloja kokoonpanossa, kun Rafael, Calvin Damm ja Ville Teräsranta parantelevat vaivojaan ja korttitilin täytyttyä Jaakko Teräsranta ja Jarkko Heimonen ovat ottelusta pois. Uutena pelaajana nähdään Samuli Kaasalaisen debyytti Kissa-paidassa! Lähdetään katkaisemaan tappioputki ja haetaan pisteet Kouvolasta! C’moon Kissat!