Sarjakausi käyntiin!

07.05.2019
Paikka: Töölön Pallokenttä
Klo: 19.00

Vihdoinkin se alkaa! Mikkelin Pallo-Kissat avaa Kakkosen sarjakauden FC Kiffenin vieraana Helsingissä, Töölön Pallokentän iltavaloissa tiistaina 7. päivä toukokuuta. Viime kaudella FC Kiffen sijoittui omassa 12 joukkueen lohkossaan sijalle 9. Mikkelin Pallo-Kissat sijoittui kivikovassa A-lohkossa upeasti 4. sijalle viime kauden päätteeksi sekä säilytti kaupungin herruuden omissa nimissään.

Kissojen runko on säilynyt hyvin kasassa viime kauden päätteeksi. Muutama viime kauden runkopelaaja on vaihtanut maisemaa, mutta heidät on saatu korvattua erinomaisesti. Uusina pelaajina Kissalaumaan ovat liittyneet Jarkko Heimonen, Jonne Porkka ja Aleksis Lehtonen JJK:sta, Jonne Uronen ja Markus Brusila Mikkelin Palloilijoista, Ville Teräsranta ja Nelson Appiah JIPPO:sta sekä japanilainen Keito Tonami. Kaikki edellä mainituista ovat edustaneet Kissoja jo talven treenimatseissa  ja ovat tuoneet omat vahvuutensa joukkueeseen. Valmennustiimiin on liittynyt saksalainen Torsten Damm, joka on tuonut hyvää sparrausta joukkueen päivittäiseen tekemiseen.
”Saimme joukkueeseen lisää ammattimaisuutta sekä esimerkkiä kovasta työnteosta, kun Keito siirtyi meille, myös kaikki muutkin pelaajat olivat erittäin tervetulleita ja toivottuja pelureita rinkiimme”. Kertoo päävalmentaja Janne Moilanen.

Joukkueen terveystilanne on hyvä, ainoastaan ottelusta on varmuudella sivussa Calvin Damm sekä Mehdi Mohammadi. Huomenna se alkaa!