Pisteet jakoon PEPO:n kanssa

Avaus: Jonne Uronen, Jarkko Heimonen (78.), Tommi Ekmark, Miika Ekmark, Jonne Porkka, Keito Tonami, Jaakko Teräsranta, Ville Kirvesoja, A-P Kesonen, Aleksis Lehtonen (60.), Nelson Appiah (67.).
Vaihdossa: Tero Makkonen, Toni Neuvonen, Rafael (67.), Samuli Kaasalainen (60.), Antti Voutilainen, Sutthirak Tama (78.).

Pisteet laitettiin lopulta jakoon 1-1 (0-0) tuloksella Urskin perjantai-illassa, kun Kissat ja PEPO iskivät yhteen. Ottelun ensimmäinen puoliaika mentiin vieraiden komennossa. PEPO sai järjesteltyä muutamia vaarallisia keskityksiä laitojen kautta, mutta Kissapuolustus Ekmarkien johdolla sai siivottua nämä pois. Kissojen oma hyökkäyspeli oli tahmeaa, eikä se saanut yhtään kunnon yritystä aikaan ensimmäisellä puoliajalla. Uhrautuvainen puolustus vei kuitenkin Kissat 0-0 tilanteessa puoliajalle. Toiselle puoliajalle tuli paljon aktiivisempi kotijoukkue. Lopulta avausmaalia ei tarvinnut odotella kuin 4 minuuttia, kun hienon hyökkäyksen päätteeksi A-P Kesonen päästi Keito Tonamin keskityksen menemään Ville Kirvesojalle, joka pääsi murtautumaan toppareiden välistä maalintekoon ja nosti pallon yli ja ohi PEPO-veskari Graig Hillin. Maalista Kissat saivat selvästi lisää virtaa ja saivatkin luotua mahdollisuuksia toisen maalin tekoon. Parhain tontti siunaantui Jarkko Heimoselle, joka Nelson Appiahin hienosta esityöstä pääsi lataamaan noin seitsemästä metristä, mutta veto suuntautui liiaksi päin Hilliä, joka sai torjuttua laukauksen jalallaan. Kissa-maalilla Jonne Uronen sai ottaa pari hienoa torjuntaa ja piti Kissat johtoasemassa. Lopulta 65. minuutilla PEPO laittoi kovan keskityksen maalille, josta pallo kimposi epäonnisesti Miika Ekmarkin purkuyrityksen seurauksesta yläriman kautta maaliviivalle ja ulos. Avustava kuitenkin näki pallon ylittäneen maaliviivan ja näin ottelu oli 1-1. Kissat saivat vielä tämän jälkeen luotua muutaman herkullisen paikan, parhaimpana Rafaelille, kun Kirvesoja riisti pallon PEPO-puolustukselta ja keskitti kovan pallon takatolpalle, mutta Rafun laukaus epäonnistui hieman ja veto karkasi yli maalin. Voittomaalia ei kumpikaan joukkue kuitenkaan saanut aikaan ja näin pisteet laitettiin jakoon.

”Ehkä ennen olisi ollut tyytyväinen tasuriin PEPOa vastaan, mutta ei tänään. Positiivista että saatiin tappioputki poikki, mutta ei pisteeseen voi olla täysin tyytyväinen” kertoo päävalmentaja Moilanen.

Pistejahti jatkuu Kissojen osalta lauantaina 17.8, kun se matkaa tärkeään otteluun Nurmijärvelle NJS:n vieraaksi. Seuraava kotiottelu pelataan 25.8 VJS:ä vastaan. C’moon Kissat!