Pallokissat Jyväskylään JJK:n vieraaksi

Mikkelin Pallokissat jatkaa harjoitusottelujaan matkaamalla tulevana sunnuntaina 27.1 Jyväskylään JJK:n vieraaksi Vehkahalliin klo 10.00. JJK tippui viime kauden päätteeksi ykkösdivarista kakkosdivariin. JJK:ssa vaihtuvuus viimekaudesta on ollut suurta ja moni pelaaja on lähtenyt etsimään itselleen pelipaikkaa korkeammalta. Mikkelistä takaisin Jyväskylään palanneet Ville Kirvesoja ja Tatu Österlund ovat mitä luultavammin JJK:n mukana sunnuntaisessa mittelössä. JJK on myös vastapainoksi saanut mehukkaita uusia pelaajia haalittua joukkueeseensa KTP:stä palanneen Aleksis Lehtosen ja Lahdesta tulleiden Masa Malenin ja Robin Saastamoisen muodossa, joten kova aamupuhde Pallokissoille on tiedossa voiton kotiin ottamiseksi.

”JJK peli on mitä parhain paikka taas pelaajille päästä näyttämään osaamistaan. Vastus on kova ja täten palvelee meidän valmistautumistamme kauteen hyvin, sillä näemme missä menemme suhteessa vahvaan kakkosdivarijoukkueeseen. Hyvän RiPa pelin jälkeen on tärkeää taas päästä sille omalla halukkaalle ja aktiiviselle pelipäälle, millä meidän pitää sarjassa olla joka ikinen ilta, mikäli meinaamme taistella sarjan kärkisijoista. Valmistautuminen on sujunut hyvin ja haluamme ehdottomasti ottaa Jyväskylästä voiton kotiin, sillä vain voittamalla oppii voittamaan näitä pelejä” kertoo Päävalmentaja Janne Moilanen

Pallokissoilta poissa Jyväskylän reissusta ovat tällä tietoa vain nilkkansa RiPa pelissä vääntänyt Calvin Damm. Nähdäänkö aktiivinen, työteliäs ja ennen kaikkea halukas Pallokissalauma Jyväskylässä jää nähtäväksi. Tervetuloa Jyväskylään kannustamaan Pallokissat voittoon!