Pallo-Kissoille kuusi sopimusta

Mikkelin Pallo-Kissat aloittivat joukkueen rakentamisen solmimalla sopimuksen kuuden pelaajan kanssa. Nimensä sopimuspaperiin kaudeksi 2020 rustasivat Santeri Suutari, Nelson Appiah, Johan Pihlajanmäki, sekä Antti Lampinen. Kaksivuotisilla sopimuksilla vuoteen 2021 loppuun asti Pallo-Kissat kiinnittivät Onni Ikosen ja Sutthirak Taman.

Koko kuusikko on valmentajakaksikolle entuudestaan tuttu. Suutari, Tama ja Ikonen pelasivat vahvan kauden seuran A-junioreissa, sekä kaksi ensinnä mainittua pelasivat myös loistavan loppukauden edustuksessa, juuri silloin kun voittoja eniten tarvittiin. Suutarille pelejä kertyi 13, joissa hän onnistui maalinteossa 2 kertaa. Tama pelasi 7 kertaa edustuksen riveissä. Ikonen siirtyi Kissoihin paikalliskilpailijasta kesken viime kauden ja teki junioreissa heti vahvaa läpimurtoaan punapaitaan saavuttuaan.
Appiah, Lampinen ja Pihlajamäki jatkavat lähtevät parantamaan viime kaudesta. Appiah pelasi hyökkääjänä 18 ottelussa osumatta vielä maalipuiden väliin. Lampinen ja Pihlajamäki muodostavat maalivahtikaksikon. Lampisen ja Pihlajamäen viime kausi oli rikkonainen armeijasta ja loukkaantumisesta johtuen. Pihlajanmäki ei kerennyt vielä Kissoja edustaa ja Lampisen kauden katkaisi puolessa välissä armeijan harmaat.

”Saimme kuusi nälkäistä ja kehittymisen haluista pelaajaa mukaan, joilla on vahva halu sitoutua työntekoon ja meidän tavoitteisiimme. Kaikki heistä ovat siinä pisteessä urallaan, että kehitysaskeleiden ottamiseksi on oikeasti ruvettava tekemään määrätietoista työtä. Todella kiva päästä tekemään töitä heidän kanssaan. On tärkeää, että saimme sovittua jo tässä vaiheessa kahden lupaavan maalivahdin kanssa ensi kaudesta, mutta emme pois-sulje vielä mitään vaihtoehtoja, jos kiinnostavia pelaajia sillekin osastolle löytyy” kommentoi päävalmentaja Ekmark

Ps. UUDET KAUSIKORTIT OVAT SAAPUNEET! JOULULAHJAVINKKI, Jos ostat kausikortin vuoden loppuun mennessä, niin saat sen 30€:n hintaan. 1.1.2020 alkaen kausikortti maksaa 60 €. Kausikortin voi ostaa Mikkelin Kissojen toimistolta Huom! uusi osoite: Vuorikatu 11 A, K-kerros. Voit myös maksaa tilille FI40 5271 0420 1175 75. Ilmoita meille yhteystietosi, niin lähetämme kausikortin postissa. TERVETULOA OSTAMAAN KAUSIKORTTEJA!