Pallo-Kissoille kirvelevä vierastappio

Mikkelin Pallo-Kissat matkasivat lauantai iltapäivänä Viikinkien vieraaksi Vuosaareen. Sateisella säällä pelattu kamppailu päättyi kotijoukkue Viikinkien 1-0 kotivoittoon. Ottelu ei varsinaisia hienouksia tarjonnut, vaan pehmeä ja läpimärkä nurmimatto ei antanut sijaa liialle näpräilylle kummallekaan joukkueelle.

Viikingit tekivät 1-0 voittomaalinsa rankkarista, joka kylläkin syntyi hienon sommitelman päätteeksi. Kissakapteeni Miika Ekmark liukui hieman myöhässä Viikingit hyökkääjää jaloille, jolloin ottelun tuomarille ei jäänyt muuta mahdollisuutta, kun viedä pallo pilkulle. Vierasjoukkueen parhaat paikat siunaantuivat erikoistilanteista, joissa Miika, sekä Rafael pääsivät yrittämään maalia, mutta yritykset leijailivat ohi maalin. Ensimmäinen puoliaika oli tiukkaa keskialueen taistelua, eikä mairittelevia lisäpaikkoja nähty.

Toisella jaksolla vierasjoukkue Pallo-Kissat puskivat koko ajan päälle, mutta maalia ei vain saatu aikaiseksi tehtyä. Parhaat paikat siunaantuivat laitapakkina pelanneelle Ville Kirvesojalle, sekä Nelson Appiahille, joka pääsi ottelun loppuhetkillä puhtaaseen läpiajoon, mutta tällä kertaa veto kilpistyi hyvin pelanneeseen Viikingit maalivahti Sam Jammehiin. Viikingit hyökkäsivät muutaman kerran vaarallisesti vastaan, mutta vierasjoukkue sai hyvin pidettyä Viikingit poissa lisämaalipaikoilta.

” On koko kaudella ollut vähän sama juttu, että on hirveä yritys, mutta ei saada maaleja. Nämä tiukat pelit ovat kääntyneet vähän huonosti. Meidän olisi pitänyt saada juuri se yksi maali tehtyä, niin oltaisiin varmasti saatu tehtyä toinenkin. Vähän puristamista pelaamisessa on ja vähän yritetään väkisin saada sitä maalia”, Uronen arvioi.
Sunnuntaina 22.9 kotipelit jatkuvat klo 18.30 Urskissa, kun todellisessa kuuden pisteen ottelussa Mikkeliin saapuu FC Kiffen.