PALLO-KISSAT PISTEJAHTIIN LAHTEEN

Ottelu: FC Lahti Akatemia – MiPK
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: lauantai 5.8.2017 klo 18.30
Kenttä: Kisapuisto Stadion ( TN )

Otteluennakko:

Kakkosen A – lohkossa tunnelma tiivistyy, kun sarjan 14. ottelukierrosta pelataan viikonloppuna. Neljä kärkijoukkuetta kisailevat keskenään sarjan voitosta ja loput 8 joukkuetta sijoista kärjen takana sekä tietysti sarjassa säilymisestä. Niin tiivis tuo sarjataulukko on, että jokainen piste on jokaiselle joukkueelle arvokas. Näissä tunnelmissa jatkettaneen koko syyskierroksen ajan, joten pelattavaa riittää kaikkiin otteluihin.

MiPK lähtee lauantain otteluun sarjasijalta 9. eli juuri ns. viivan päältä, johon on ruuhkaa kertynyt kuin Anttilan alemyyntiin. Edellisellä kierroksella ( MiPK-Sudet 2-2 ) Kissat katkaisi 3 ottelun pisteettömän putkensa ja mielii arvokkaita pisteitä myös Lahdesta. Kevätkierroksella joukkueet nuhjasivat 0-0 lopputuloksen Urskissa. FC Lahti Akatemia kukisti edellisellä kierroksella vieraissa Kultsu FC:n 0-4 ja tarrasi näin vielä mukaan säilymistaisteluun.

– Akatemia on pelaava ryhmä ja varmuudella he haluavat vielä mukaan säilymistaisteluun tässä kovassa ja tasaisessa sarjassa. Pisteiden saamiseksi meiltäkin vaaditaan onnistumista koko joukkueen osalta. Luottavaisin mielin otteluun lähdemme ja uskon, että tiiviin puolustuspelaamisen kautta saamme riittävästi maalintekotilanteita voittoon asti. Tekonurmella pelatessa reagointi tilanteisiin ja syötönlaatu ovat avainasemassa, ennakoi päävalmentaja Janne Moilanen ottelupäivänä tulevaa taistoa.

MiPK:n paidassa ensiesiintymisensä lauantaina tekee hyökkääjä Gerald, jonka siirto sai sinettinsä kuluneella viikolla. Loukkaantuneiden osastolla jatkavat Tommi Ekmark, Jesse Putkonen ja Ville Teräsranta sekä ” pikkuveli ” Jaakko, joka kolhi polveaan Sudet ottelussa. Kokoonpanoon paluun tekevät Topi Kiesilä ja Eetu Paasonen, joilta Sudet ottelu jäi väliin sairastelun vuoksi. Myös puolustusvoimiemme selkärangan kova ydin Mikko Kausto ( Pohjois-Karjalan rajavartiosto ) sekä Santeri Suutari ( KARPR ) ovat saaneet lomat pyörimään ns. kohdilleen ja ovat kokoonpanossa mukana. Kissat onnittelee Santeri Suutaria perjantaina saadusta ylennyksestä viestimieheksi !