Pallo-Kissat Lahteen viikonlopuksi, SaPa A-junioreiden vieraaksi Mikkeliin

Pallo-Kissat matkaavat Lahteen puolustamaan TUL-Cupin mestaruuttaan viime vuodelta. Vastassa Pallo-Kissoilla on lauantaina JPS Jyväskylästä. Sunnuntaina vastaan tulee jompikumpi parivaljakosta Seinäjoen Sisu-Pallo tai Warkaus JK.

”TUL-Cup on hyvä valmistava tapahtuma kautta varten, sillä siellä pystymme keskustelemaan rauhassa asioista ja saamme hiottua yhteishenkeä entistä paremmaksi. Tietysti saamme myös kaksi arvokasta peliä, joissa pystymme toivottavasti taas kehittymään ja saamaan peliämme valmiimmaksi kautta varten. Yhdessä oloa ja toisiimme tutustumista ei pidä aliarvioida, sillä mukana on taas paljon uusia kavereita ja tämä on erinomainen paikka saada yhteishenkeä entistä tiiviimmäksi ryhmässä. Se on meille tärkeä arvo, että puhallamme yhteen hiileen ja olemme nimenomaan iso joukkue” kertoo päävalmentaja Janne Moilanen.
Poissaolijoita on tällä tietoa vain Calvin Damm ja Mehdi Mohammadi.

TUL Cupin välierissä lauantaina 23.3. klo 13 ja 15 nähdään seuraavat ottelut:
Mikkelin Pallo-Kissat – JPS (Jyväskylän Seudun Palloseura)
Warkaus JK – Sisu-Pallo
Ottelut pelataan Mukkulan hallin viereisellä tekonurmella. Finaalit sunnuntaina klo 13(Pronssiottelu) ja 15 (loppuottelu) hallissa.

A-Juniorit saavat vastaansa Urpolassa lauantaina Pieksämäen SaPan klo 13.00 alkavassa ottelussa. ” Ottelu tulee hyvään kohtaan meidän prosessiamme, sillä olemme nyt Komeetat pelin jälkeen harjoitelleet ja käyneet asioita läpi ahkerasti, joten odotan että saamme kehitettyä tiettyjä asioita huomattavasti pelissämme. Jätkillä on ollut loistava asenne treenaamiseen ja uskon sen pysyvän myös pelissämme lauantaina. Apuvalmentaja Torsten Damm vetää ottelun, koska itse olen Lahdessa tuolloin. Torstenilla on suuri sydän harjoittelua kohtaan ja tinkimätön asenne. Ne ovat arvoja, joista olemme puhuneet ja haluamme nähdä niitä myös kentällä joka ikinen kerta” kertoo päävalmentaja Tommi Ekmark

Hyvää jalkapalloviikonloppua kaikille!