Pallo-Kissat Lahden Reippaan vieraaksi ja A sekä B-nuoret Mikkelin kuplassa viikonloppuna

Pallo-Kissat matkaa lauantaina 9.2 Lahteen mukkulan halliin, jossa ottelu käynnistyy klo 13.15. Lahden Reipas nousi tulevaksi kaudeksi Pallo-Kissojen kanssa samaan kakkosen A-lohkoon. Reipas voitti viime vuonna oman kolmosen lohkonsa ylivoimaisesti, joten odotettavissa on jälleen tiukka taistelu voitosta.
”Pääsemme jatkamaan hyvää harjoituskautta kovaa vastustajaa vastaan. Reipas osoitti viime kaudella kuuluvansa kakkoseen varmistettua sarjanousun hyvissä ajoin ja voittamalla tyylikkäästi oman lohkonsa. Saamme pelata jälleen omalla parhaalla tasollamme, jos meinaamme voiton ottaa kotiin. Nämä ovat kasvamisen paikkoja joukkueella jatkaa pelaamista korkealla tasolla viime aikaisten hyvien otteiden jälkeen. Jos haluamme olla sarjassa korkealla meidän pitää pystyä ottamaan peräkkäisiä voittoja ja nyt lähdemme sitä harjoittelemaan hyvän JJK pelin jälkeen” kertoo päävalmentaja Janne Moilanen
Poissa Lahden reissulta ovat ainakin Calvin Damm, Markus Brusila, sekä Rafael. Lisäksi muutaman pelaajan pelikunto ratkeaa vasta ottelupäivänä.

Sunnuntaina pelataan Mikkelin kuplahallissa A ja B nuorten toimesta. A- nuoret kohtaavat Ristiinan Pallon klo 11.15 alkavassa ottelussa. ”Moni pojista pelaa myös lauantaina, joten saamme hyvän treeniviikonlopun aikaiseksi. Mukana on myös muutamia edustuksen pelaajia, jotta kuorma pelaajilla ei kasva liian suureksi ja saamme kaikille hyvin peliaikaa. RiPa on erittäin kova haaste meille ja uskon että talven edustuksen mukana harjoitelleet pelaajat ovat ottaneet kovia harppauksia talven aikana eteenpäin ja siitä pääsemme nauttimaan jo sunnuntain RiPa ottelussa” kertoo päävalmentaja Tommi Ekmark.

B-juniorit kohtaavat Palokan Riennon klo 13.00 alkavassa ottelussa. He valmistautuvat B- junioreiden 2-divisioonaan ja on mielenkiintoista nähdä, miten heidän valmistautumisensa kauteen etenee. Tervetuloa sunnuntaina seuraamaan junioreiden esityksiä Mikkelin kuplaan!