Neljä A-junioria sopimuksiin

Mikkelin Pallo-Kissat ovat tehneet sopimukset loppukauden osalta Sasu Löytyn, Niko Kaipaisen, Artturi Lehkosen ja Valtteri Leinosen kanssa. Koko nelikko on ollut mukana treeneissä jo kahden viikon ajan.

Sasu on pelannut kuluvalla kaudella A-junioreissa 16 ottelussa tehden 3 maalia. Pelipaikaltaan Sasu on laitapuolustaja. Niko on pelannut 14 ottelussa tehden 1 maalin. Hän on myös pelipaikaltaan laitapuolustaja. Artturi on pelannut 14 ottelussa osumatta vielä maalipuiden väliin. Pelipaikaltaan hän on keskikenttä/toppari. Valtteri on pelannut 16 ottelussa tehden 6 maalia. Pelipaikaltaan hän on hyökkäävä keskikenttä pelaaja.

”Koko nelikko on mennyt isoja harppauksia eteenpäin vuoden aikana, samoin kuin koko muu nuoriso osasto. Treeneihin pojat eivät ole tulleet ujostelemaan, vaan rohkeasti taistelemaan pelipaikoista. On hieno palkinto pojille päästä hyvän kauden päätteeksi lunastamaan paikkaa edustusjoukkueessa jo tälle vuodelle, sekä näyttää osaamistaan Mikkeliläisyleisölle” kertoo A-junioreiden päävalmentaja Tommi Ekmark.