Musawi, Kortman ja Teräsranta sopimuksiin

Mikkelin Pallo-Kissat vahvistuu kolmella pelaajalla. 23-vuotias hyökkääjä/10-paikan pelaaja Ali Al-Musawi liittyy tänään perjantaina Kissojen harjoitusvahvuuteen. Viime kaudella hän pelasi PK-37 Iisalmella, jossa hän takoi 7 maalia 22 ottelussa. Hänellä on taskussaan A ja B junioreiden Suomenmestaruus KuPS:ssa, sekä pari liigaottelua samasta seurasta.

Toisena uutena pelaajana Kissoihin liittyy 21-vuotias Antti Kortman, joka oli mukana jo Jyväskylän reissulla. Antti on pelannut useamman kauden Ristiinan Pallossa kolmosta. Pelipaikaltaan Antti on pelannut keskikentän eri rooleja, mutta Jyväskylässä hän pelasi erinomaisen pelin keskuspuolustajana.

Vuoden jatkosopimuksen allekirjoitti puolestaan 23-vuotias ”Kissalegenda” Jaakko Teräsranta. Hän palaa Mikkeliin toukokuun alussa ja on käytettävissä koko loppukauden ajan. Pelipaikaltaan hän on keskuspuolustaja.

”Olen todella iloinen, että saatiin edellä mainittu kolmikko meille. Ali oli viime kaudella PK-37 paras pelaaja useasta eri lähteestä kuultuna ja on erityisen hienoa, että hän päätti siirtyä meille. Odotan häneltä paljon ensi vuonna ja hän on pelaajatyypiltään juuri sellainen mitä tarvitsen hänen pelipaikalleen”

”Antti on treenannut kanssamme tammikuun aikana ja olen vakuuttunut hänen halustaan kehittyä ja oppia uutta. Pelaajana hänellä on paljon ulosmittaamatonta potentiaalia ja tuolla työmäärällä mitä hän tekee, tiedän, että hän tulee ottamaan monta steppiä eteenpäin ensi kauden aikana. Lisäksi hän pelasi erinomaisen ottelun Jyväskylässä, joten odotan häneltä myös paljon”

”Jaakko taas tietää seuran arvot ja toimintatavat. Hänelle Kissoissa pelaaminen ja voittaminen merkkaa valtavasti. Hän on persoonaltaan erinomainen tyyppi, joka vaatii itseltään paljon, mutta myös vierustoveriltaan, eikä hän kuvia kumartele hyvällä tavalla. Jaakko aloittaa myös vastuuvalmentajana seuran A-junioreissa tultuaan” kertoo päävalmentaja Tommi Ekmark

Sunnuntaina Kultsun vieraaksi

Sunnuntaina joukkue matkustaa samassa lohkossa pelaavan Kultsu FC:n vieraaksi Ukonniemi areenalle Imatralle klo 19.00 alkavaan otteluun. Kokoonpano otteluun varmistuu viikonlopun aikana, mutta näillä näkymin ensi esiintymisen Kissapaidassa tälle kaudelle tekevät mukana oleva Antti Voutilainen ja Samuli Kaasalainen ja Viljami Jurvanen. Antin sopimusasiat ovat loppusuoralla ja varmistus saadaan todennäköisesti ensi viikolla.

Lisäksi testimiehenä mukana on vasenpuolustaja Altin Ademaj. Poissa pelistä varmasti ovat Eero Karjalainen, Ali Al-Musawi ja Jaakko Teräsranta.
”Kiva lähteä pelaamaan jälleen kerran ja hakemaan hyvää tulosta ja erinomaista peliä. Tietysti tavoitteenamme on voittaa. Useampi kaveri on hieman puolikuntoisena tai treenannut vielä vähän aikaa joukkueen kanssa ja haluan ajaa heitä sisään treenien kautta, sillä siellä se peliaika ensiksi ansaitaan tekemisellä. Olen todella tyytyväinen treeniasenteeseen mitä joukkue on esittänyt” kertoo päävalmentaja Tommi Ekmark

Ps. Ensi viikolla saattaa olla taas useampia sopimuksia luvassa. Pysykäähän kuulolla!