MP-MiPK harjoitusottelu

24.04.2019
Paikka: Urpola
klo: 18.30

Huomenna pääsemme todellisen futisjännärin ääreen, sillä silloin mitellään harjoituskauden ylivoimaisesti mielenkiintoisin ottelu tähän mennessä Mikkelissä. Pallo-Kissat kohtaa kovasti kauteen satsanneen paikallisvastustaja Mikkelin Palloilijat. Paikallisottelut ovat viime parin vuoden aikana nostaneet päätään Mikkelissä ja voidaan siis taas puhua isosta ottelusta, vaikka pisteistä tai varsinaisesta herruudesta ei vielä pelatakaan. Mikkelin Palloilijat ovat vahvistuneet merkittävästi talven aikana ja heidän ainut tavoitteensa 90-vuotisjuhlakaudelle on lohkon voittaminen ja sitä kautta nousu ylemmäs. Harjoituskauden otteet MP:llä ovat olleet vaihtelevia ja yhden maalin tappioita, sekä komeita voittoja on tullut. Filipe De Mello, Denis, Reetu Räsänen, Joonas Nissinen, Antti-Ville Räisänen, Joona Mäenpää, Sammy Ndjock, Juuso Tarvainen ja Juuso Liukkonen ovat talven aikana liittyneet vahvistamaan Mikkelin Palloilijoita, joten voidaan puhua kyllä kovasta ryhmästä kakkosdivisioonaan.

”Saamme huomenna kovan vastuksen ja meidän pitää kyllä pystyä parhaimpaamme, mikäli mielimme ottelusta saada hyvän tuloksen. Halu ja asenne ratkaisevat jälleen, sekä uskallus pelata jalkapalloa. Meillä on hyviä muistoja näistä peleistä, joten uskon että tulemme huomenna olemaan erittäin nälkäinen ja halukas joukkue. Ottelu on toki hyvä paikka katsastaa missä menemme verrattuna yhteen sarjan ennakkosuosikkiin nähden. Huomenna on pelaajilla juhlapäivä, sillä he taatusti syttyvät paikallistaistoon” kertoo päävalmentaja Janne Moilanen.

Pallo-Kissoista poissa ottelusta on AP-Kesonen, sekä Calvin Damm ainakin. Molemmat kuntoutunevat sarjakauden avaukseen. Tervetuloa katsomaan ottelua klo.18.30 alkaen Urpolaan!