MiPK VOITTOON RAFAELIN MAALILLA

Ottelu: NJS – MiPK
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: lauantai 4.8.2018 klo 17.00
Kenttä: Klaukkala ( N )
Lopputulos: 0-1 ( 0-1 )

Otteluraportti:

Mikkelin Pallo-Kissat sai jatkoa pisteputkelleen lauantaina Nurmijärvellä, kun kotijoukkue NJS taipui vierailleen lukemin 0-1. Voittomaalin viimeisteli #9 Rafael, kun ottelua oli käyty 16 minuuttia. Esityön maaliin teki jälleen pirteästi hyökännyt Isaac Kannah.

– Tärkeä voitto ja tarkoittaa sitä, että olemme hyvissä asemissa aivan lohkon terävimmän kärjen takana, totesi voittoon tyytyväinen päävalmentaja Janne Moilanen.

Ottelun alku ja käytännössä koko avausjakso oli Kissoilta ailahtelevaa tekemistä. Kotijoukkue NJS oli aktiivisempi, mutta maalinteossa se ei kuitenkaan onnistunut. Hyväkuntoinen nurmikenttä mahdollisti nopean pelaamisen ja Isaac Kannah käytti tätä edukseen murtautumalla vasemmalta päätyyn, josta tarkka syöttö tavoitti boxiin etualueelle rynnänneen Rafaelin. Näistä paikoista Rafu ei erehdy, vaan iski varmasti Kissat johtoon.

Toiselle jaksolle tulikin sitten jo päättäväisempi Kissaryhmä puolustamaan aktiivisesti johtoaan. Vaikka kotijoukkue ajoittain pitikin palloa pitkiäkin toveja hallussaan, se ei päässyt pelaamaan vieraiden muodon sisään ja siten pysyi poissa useilta laatupaikoilta. Kotijoukkueen murtautumisyritykset koostuivat pääasiassa keskityksistä boxiin, jotka Kissapuolustus selvitti tyylikkäästi. Viimeisenä lukkona toimi loistavia torjuntoja esittänyt maalivahti Tatu Österlund. Ottelun loppua kohden Kissoille avautui vielä muutama maukas paikka lisämaalien tekoon, mutta tolppalaukausta lähemmäksi ei kuitenkaan päästy.

– Toisen jakson tasapainoon ja siihen, että pidimme omissa nollan, olen todella tyytyväinen. Tiiviillä ryhmällä tämänkin ottelun käänsimme voitoksi, joten lähtökohdat seuraavaan ( MiPK-MYPA 8.8. ) otteluun ovat hyvät, tiivisti Moilanen.

Ottelun tiedot https://www.palloliitto.fi/ottelu/984748

Kakkosen ottelutahti jatkuu tiiviinä. Jo tulevana keskiviikkona 8.8. klo 19.00 MiPK saa vastaansa MYPA:n. Ottelu on ehdoton klassikko, sillä edellisen kerran joukkueet kohtasivat Urskissa vuonna 1975 SM sarjan kärkiottelussa. Tuossa ottelussa tehtiin edelleen Urheilupuiston lyömätön katsojaennätys, kun maksaneita katsojia oli paikalla 6702 kpl.