MiPK VOITOKAS URPOLASSA

Harjoitusottelu: RiPa – MiPK
Urpola TN, su 11.3.2018 klo 11.00
Lopputulos: 0-3 ( 0-0 )

MiPK kohtasi ” vierasottelussa ” Kolmosessa pelaavan Ristiinan Pallon ( Ripa ) Urpolan hyväkuntoisella tekonurmella. Avausjakson ensimmäiset 25 minuuttia Kissat vyörytti vahvasti hyökkäyksiään kohti RiPa:n maalia, mutta lopulta tauolle siirryttiin 0-0 lukemissa.

– Hyökkäyspelaamisemme oli tarpeeksi monipuolista maalipaikkojen luomiseksi ja se tyydyttää. Syvyysjuoksujen ajoitusta meidän pitää vielä treenata paremmin kohdalleen. Samoin viimeistelyn tehokkuus ei ole vielä sillä tasolla, mitä sarjaotteluissa tullaan edellyttämään, tiivisti päävalmentaja Moilanen ottelun tärkeimmän ennakkoteeman eli hyökkäyspelaamisen.

– Puolustaminen oli hyvää, sillä vastustajalla ei ottelussa ollut yhtään edes puolikkaista maalintekopaikkaa. Kun omissa pysyy puhdas tili, se on aina hyvä suoritus, totesi Moilanen.

Kissojen riveissä esiintyi testipelaajana brasilialainen hyökkääjä Jean Pedro Costa de Lima, joka onnistui viimeistelemään Kissojen 0-2 ja 0-3 maalit. Avausmaalin iski #9 Rafael. Sairastumisen vuoksi tässä ottelussa ei nähty venäläistä Vladi Trocenkoa.

– Katsotaan nyt, kuinka edetään. Tarjontaa pelaajista meille tuntuu olevan, joten vielä on liian aikaista sanoa kenenkään osalta yhtään mitään, kuittaa Moilanen kyselyt tulevista pelaajahankinnoista.

Seuraava harjoitusottelu onkin MiPK:lla jo verrattain kovempaa luokkaa, kun Kissat matkustaa Jyväskylään Ykköseen valmistautuvan JJK:n vieraaksi. Ottelu pelataan 29.3.2018.

MiPK kokoonpano: 4-4-1-1

Avaus: Österlund, Putkonen, Ekmark M., Ekmark T., Ekmark S., Koppelomäki, Kirvesoja, Kesonen, Voutilainen, Rafael, de Lima.

Vaihdosta sisään: Suutari, Kaukonen, Kausto, Haapea.