MiPK VOITOKAS KERAVALLA

Ottelu: PKKU-MiPK

Sarja: Kakkonen A lohko

Pvm: pe 8.6.2018 klo 19.00

Kenttä: Kalevan UP ( N )

Lopputulos: 0-1 ( 0-1 )

Otteluraportti:

MiPK otti arvokkaan vierasvoiton, kun PKKU kaatui Jaakko Teräsrannan maalilla kulmapotkun jälkitilanteesta. Voitolla ja kolmella lisäpisteellä Kissat jatkaa sarjan kärkijoukkueiden takaa-ajoa.

– Koko joukkueelta hienoa ja uhrautuvaa puolustuspelaamista ottelun vaikeilla hetkillä. Tiedettiin, että omissa nolla antaa meille hyvän mahdollisuuden voittoon, totesi päävalmentaja Janne Moilanen ottelun jälkeen.

Avausjaksolla ote oli aavistuksen kotijoukkueella ja se vieraili vaarallisesti Kissojen maalilla muutamaan otteeseen. 41. min kohdalla Antti Voutilaisen laukauksen jälkeisestä kulmapotkusta onnistui Jaakko Teräsranta toimittamaan Kissat taukojohtoon. Aktiivisesti pelannut Jaakko oli muutenkin kauden avausottelussaan joukkueen parhaimmistoa.

Toiselle jaksolle vaihdettu #9 Rafael toi uutta virtaa Kissojen hyökkäyspelaamiseen ja vierasjoukkueella olikin hyvä ote ja muutama maukas tekopaikkakin. Viimeiset 15 minuuttia oli kotijoukkueen painostusta, mutta ilman tulosta.

– Hienoa oli saada myös Calvin Damm pitkän tauon jölkeen mukaan kentälle ( 70. min Koppelomäki ) ja lisää juoksuvoimaa ottelun loppuhetkille, totesi tyytyväinen Janne Moilanen.

Seuraavalla kierroksella MiPK kohtaa Urskissa su 18.6. klo 18.30 JIPPO:n.