MiPK VIIMEISTELI VOITOKKAASTI

Ottelu: JJK-Villiketut – MiPK
Pvm: la 22.4.2017 klo 16.15
Kenttä: Viitaniemi TN
Lopputulos: 2-3 ( 0-1 )

Pallo-Kissat vietti kuluneen viikonlopun tiiviisti treenaten ja pelaten viimeisen harjoitusottelunsa ennen sarjakauden alkua.

–  Ottelu toimi hyvänä viimeistelyharjoituksena sarjaa varten ja antoi muistutuksen siitä, että tällä tasolla on jokaiseen tilanteeseen ja tapahtumaan keskityttävä täysipainoisesti, totesi päävalmentaja Janne Moilanen ottelun päätyttyä.

MiPK aloitti ottelussa maalinteon 29.min kohdalla, kun Rafael ohjasi pallon maaliin Isaac Kannahin keskityksestä. Avausjaksolla nähtiin muutama muukin maukas tilanne, mutta hyväksyttyä maalia ei Kissat onnistunut iskemään.

Toiselle jaksolle MiPK teki ottelun luonteen mukaisesti ja ennakoidusti 4 kpl pelaajavaihtoja ja tämä luonnollisesti hieman vaikutti pelaamisen rytmiin. Silti MiPK onnistui siirtymään 0-2 johtoon 52. min. kohdalla, kun Tuomas Koppelomäki laukoi pallon n. 18 metristä vapaapotkusta alakulmaan. Tämän jälkeen kotijoukkue JJK Villiketut sai hieman otetta peliin ja 1-2 maali nähtiin 61. min. kohdalla. Kun ottelua oli pelattu 62. min., tasoitti kotijoukkue lukemiksi 2-2. Jotain kertonee MiPK:n uskosta omaan tekemiseen kuitenkin se, että päät eivät suinkaan painuneet. Muutaman hyvän pallollisen jakson jälkeen MiPK sai vapaapotkun n. 30 metristä ( 85. min. ) ja Tuomas Koppelomäki toimitti pallon linjan taakse. Otso Korhonen voitti ilmakamppailun ja puski pallon vastustajan maaliin loppulukemiksi 2-3.

– Voittoon toki on oltava aina tyytyväinen, mutta sarja-avaukseen jäi vielä parannettavaa. Suunta on kuitenkin ollut jo pitkään nouseva, joten luottavaisin mielin voimme otteluihin lähteä, tiivisti Moilanen koko viikonlopun annin.

MiPK peluutti ottelussa kolmea sopimuksetonta pelaajaa sekä yhtä B juniori-ikäistä maalivahtia. Näyttöjä olivat antamassa Akeg Deng, Otso Korhonen sekä jo edellisessä ottelussa mukana ollut brassi Beto.

– Dengin ja Korhosen kanssa neuvottelemme jatkosta. Beton kanssa emme tee sopimusta, sillä tuolle pelipaikalle meillä on riittävästi pelaajia, totesi Moilanen joukkueen vahvistamisesta vielä sarjan alla.

MiPK kokoonpano:

Lehtinen ( 46. min Lampinen Antti )
Putkonen, Ekmark M., Ekmark T. ( 46. min. Korhonen ), Pönkä
Haapea, Kirvesoja
Kannah ( 46. min. Kiesilä ), Koppelomäki, Damm ( 46. min. Beto )
Rafael ( 46. min. Deng )