MiPK VIERASOTTELUUN JOENSUUHUN

Ottelu: MiPK – JIPPO
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: lauantai 1.9.2018 klo 17.00
Kenttä: Joensuu keskuskenttä ( N )

Otteluennakko:

Kakkosen A lohkossa on kaikilla joukkueilla vähintään 4 ottelua jäljellä ja molemmissa päissä sarjataulukkoa pelattavaa riittää. Ennustetusti tasaisessa lohkossa on todella kova tunku keulapaikoille ja karsimaan Ykköseen, sillä sijoilla 1-6 olevat joukkueet ovat neljän pisteen sisällä. Kotijoukkue JIPPO lähtee otteluun sijalta 8. ( 25 p. / 18 ottelua ) ja vierasjoukkue MiPK virallisen sarjataulukon mukaan sijalta 6. ( 27 p. / 18 ottelua ). Kevätkierroksella vastaava ottelu Mikkelissä päättyi lukemin 1-1.

– JIPPO on laadukkaasti pelaamaan pyrkivä ryhmä ja ottelu oli meille Urskissa yksi kesän vaikeimpia. Toki tuosta ovat otteemme parantuneet sarjan edetessä ja luottavaisin mielin Joensuuhun lähdemme pistejahtiin, ennakoi päävalmentaja Janne Moilanen matkaa itärajan tuntumaan.

Kissat pääsee vierasotteluun ehjällä kokoonpanolla ja vahvuudesta on poissa ainoastaan heinäkuussa loukkaantunut Antti Voutilainen. Voitokkaassa PKKU ottelussa kolhuja saanut Rafael on myös pelikuntoinen. Pelikieltoja ei myöskään ole.

Taistellaan MiPK vieraspisteet kotiin !