MiPK VALMIINA SARJA-AVAUKSEEN

Ottelu: MiPK – JäPS ( Järvenpää )
Pvm: lauantai 29.4.2017 klo 17.00
Sarja: Kakkonen lohko A
Kenttä: Hänski TN

Otteluennakko:

Lauantaina MiPK:n osalta käynnistyvää Kakkosen sarjakautta on jo jopa hieman Päämajakaupungissa odoteltu. Onhan siitä jo tovi aikaa, kun Kissat edellisen kerran tällä sarjatasolla esiintyi. Kauden avausotteluunsa MiPK pääsee hyvistä lähtökohdista. Viimeiset harjoitusottelut ovat sujuneet nousujohteisesti ja loukkaantumisia ei ole.

– Pelaajisto on terveenä ja harjoituksissa on selkeästi näkynyt halu kilpailla pelipaikasta avauksessa. Tämä on hyvä signaali sarjan kynnyksellä, toteaa Kissaluotsina viralliset ottelut korkkaava päävalmentaja Janne Moilanen perjantain viimeistelytreenin jälkeen.

Pelipaikkana Hänskin monttu on erittäin yleisöystävällinen. Tiivis ja kompakti kenttäalue rinteineen takaa sen, että karkuun ei pelistä pääse. Lauantaille on luvattu kenties jotain muuta kuin auringonpaistetta, mutta tunnelmaa ja taistelua varmasti ottelussa riittää. Avauspisteet kiinnostavat takuulla molempia joukkueita ja ennakkoarvioissa JäPS ei tule Mikkeliin peruuttelemaan. Vierailija sijoittui viime kaudella tässä samassa lohkossa 4. sijalle.

– Hienoa, että saadaan käysi käyntiin heti kahdella kovalla kotipelillä. Varmuudella molemmat ottelut tulevat mittaamaan osaamistamme tässä kovassa sarjassa, mutta luottavaisin mielin lähdetään jokaiseen otteluun, päättää Moilanen.

Tervetuloa kannustamaan MiPK avausvoittoon !

Otteluseuranta osoitteessa https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/otteluseuranta