MiPK VAHVISTAA KESKIKENTTÄÄNSÄ

Kakkosen A- lohkossa pelaava Mikkelin Pallo-Kissat on solminut uuden pelaajasopimuksen. Joukkueen vahvuuteen alkuviikosta liittyi nigerialainen Sani Tahir ( s. 1992 ). Sani Tahir siirtyy tanskalaisesta FC Sydvest seurasta ja aiemmin hän on pelannut mm. Nigerian U20 maajoukkueessa. Pelipaikaltaan Sani on keskikenttäpelaaja ja hänen sopimuksensa on voimassa kauden 2017 loppuun asti. Sani on kokoonpanossa mukana seuraavassa MiPK:n Kakkosen ottelussa la 19.8.2017 ( PKKU – MiPK ).

– Sanin myötä saamme keskikentälle lisää pallollista osaamista ja hän on meille selkeä vahvistus. Lisäksi syksyn edetessä tulee todennäköisesti lisää pelikieltoja ja kenties loukkaantumisia, joten näihinkin on syytä varautua ajoissa, toteaa päävalmentaja Janne Moilanen.

Kissoilla on Kakkosen syyskierroksella jäljellä 7 ottelua, joista se pelaa kotonaan 3 ja vieraissa 4. Noihin kolmeen kotiotteluun sisältyy derby MiPK – MP sunnuntaina 27.8.2017 klo 18.30. Odotetun ottelutapahtuman päällä leijuu kuitenkin edelleen synkkiä pilviä. Mikkelin kaupunki nimittäin kaavailee Urskin rataremontin jatkumista niin, että kauden odotetuimman ottelun pelaaminen Urskissa saattaa olla vaarassa.

#16 Sani Tahir