MiPK tasapeliin JJK:n kanssa

Avauskokoopano: Pihlajanmäki, Tama, Kortman, Lehkonen, Damm, Diasonama, Santeri Suutari, Neuvonen, Parkkari, Ikonen, Appiah
Vaihdossa: Kaipainen, Makkonen, Zec, Matilainen, Sauli Suutari
Vaihdot:
60min Damm>Zec
60min Appiah>Sauli Suutari
70min Tama>Kaipainen
75min Neuvonen>Matilainen

Pallo-Kissat pelasivat lauantai iltapäivässä tiukan ottelun JJK:n vieraana. Ensimmäisellä puoliajalla ottelu oli hyvin tasaväkinen vierasjoukkueen pitäessä JJK tiukasti muodon ulkopuolella. Mitä pidemmälle jakso eteni, sitä enemmän Pallo-Kissat saivat otetta pelistä ja pääsivät riistojen jälkeen hyville vastaisku paikoille. Ottelun noin 25 minuutilla Toni Neuvonen riisti pallon ja pelasi sen Onni Ikoselle, joka kuljetti puolustajaa kohden. Samanaikaisesti Neuvonen oli tehnyt taustajuoksun, johon Ikonen pelasi pallon juuri oikea aikaisesti. Neuvonen, malttoi hyvin ja ohitti maalivahdin hallitusti vasemmalla jalallaan. Jakson loppu mentiin vierasjoukkueen komennossa, heidän puolustaen tiivisti muodossaan ja pystyen myös hyödyntämään useaan otteeseen pallonhallinta jaksoja.

Toisella jaksolla peli alkoi kääntyä mitä pidemmälle etenkin mentiin JJK:n komentoon. JJK teki kavennus maalinsa noin 60 minuutilla sahaten oikean laidan auki ja iskien Pihlajamäen torjuman yrityksen paluu pallosta maaliin. Jakson edetessä Pihlajanmäki joutui useaan otteeseen torjumaan kotijoukkueen yritykset. Kissoille avautui muutama vastaisku paikka, mutta mitään kovin kummallista tekopaikkaa ei vierasjoukkueelle enää auennut. Ottelu päättyi 1-1 lukemiin.

”Erityisesti ensimmäiseen jaksoon pitää olla erittäin tyytyväinen. Pelasimme kypsästi pitäen JJK:n oikeastaan täysin pelin ulkopuolella. Itse pystyimme useaan otteeseen rauhoittamaan peliä ja tulemaan hankalistakin paikoista ulos. Toki paljon myös petrattavaa jäi etenkin hyökkäyspelissä ja yläalueen pallonhallinnassa. Toisella jaksolla jalkamme alkoi selvästi painamaan ja etäisyytemme kasvoi kentällä. Toki vaikutusta on varmasti kovalla treeniviikolla, että rupesimme tippumaan silloin kyydistä. Pelissä oli paljon hyvää ja haluamme ottaa monia asioita mukaan etenkin ensimmäisen jakson pelaamisesta. Tulevan viikon harjoittelemme laadukkaasti ja sunnuntaina matkaamme Kultsu FC.n vieraaksi” kertoo päävalmentaja Tommi Ekmark.