MiPK TAIPUI VAAJAKOSKELLA TAPPIOON

Ottelu: FCV-MiPK
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: torstai 28.6.2018 klo 18.30
Kenttä: Liikuntapuisto N
Lopputulos: 3-1 ( 1-1 )

Otteluraportti:

Pallo-Kissojen heikko vierasottelujen saldo sai jatkoa torstaina, kun kevätkierroksen viimeisessä ottelussa FCV kukisti Kissat kotikentällään. Vaikka MiPK sai otteluun unelma-alun ja nopean johtomaalin, se ei riittänyt lopulta pisteille. Edes toisen jakson aktiivinen ote ja vastustajan painaminen todella syvälle omalle alueelleen ei tuottanut kaivattuja lisäosumia.

– Avausmaalin jälkeen annoimme turhan helposti vastustajalle mahdollisuuden tulla peliin mukaan ja sen he tekivätkin. Toisella jaksolla painoimme niin vahvasti, että halusimme hakea voittomaalia hieman puolustamisen kustannuksellakin, totesi päävalmentaja Janne Moilanen taiston tauottua.

Ottelua oli käyty vain 7 minuuttia, kun Isaac Kannah toimitti maalivahdista kimmonneen irtopallon läheltä verkon perukoille. Maalia edelsi vahva Kissahyökkäys ja murtautuminen vasemmalta sivustalta. Lähes heti tämän jälkeen ote siirtyi isännille Kissojen passivoiduttua. Kotijoukkue sai haluamansa tasoitusmaalin 25. min. kohdalla, kun Peetu Lintinen laukoi voimalla pallon ohi Tatu Österlundin. Maalia edelsi Kissapuolustuksen merkkausvirhe ja Lintinen pääsi vapaasti täysin avoimeen maalintekotilanteeseen.

Toiselle jaksolle Kissat suoritti vaihdon ja Tommi Ekmarkin kärjessä korvasi Erlon. Kissojen hyökkäyspelaaminen sai tästä lisää juonikkuutta ja paine kotijoukkueen alueella alkoi kasvaa. Loppujen lopuksi paras tilanne oli kuitenkin vapaapotku n. 20 metristä, jonka Erlon laukoi voimalla kohti yläkulmaa. FCV vahti sai hieman sormiaan väliin ja näin pallo osui ainoastaan ylärimaan. Kissat suoritti vielä kaksi vaihtoa ( Kirvesoja -> Voutilainen ja Ronie -> Rafael ) vahvistaakseen hyökkäystään, mutta 81. min kohdalla FCV iski vastahyökkäyksestä ratkaisevan oloisesti lukemat 2-1. Kissat siirtyi tämän jälkeen 3 pelaajan alakertaan ja toppari Victorkin nostettiin ylös. Mitään huippupaikkoja ei kuitenkaan saatu luotua ja kotijoukkue pääsi vielä kaunistelemaan Lintisen toimesta loppulukemiksi 3-1, kun pelikello näytti 85. min.

– Loppujen lopuksi hyökkäyspelaamisemme jäi vaisuksi. Tähän pitää kiinnittää huomiota ensi viikon harjoituksissa, tiivisti Moilanen ottelun jälkeen.

Seuraavalla kierroksella Kissat kohtaa kotonaan Gnistanin. Ottelu pelataan Raviradalla perhetapahtuman yhteydessä lauantaina 7.7. klo 15.00 alkaen.