MiPK JA FCV KOHTAAVAT PÄÄTÖSKIERROKSELLA

Ottelu: MiPK – FC Vaajakoski
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: lauantai 29.9.2018 klo 15.00
Kenttä: Urski ( N )

Otteluennakko:

Kakkosen A lohkon kausi huipentuu, kun sarjan viimeinen ottelukierros pelataan lauantaina. Lohkovoitosta ja Ykkösen karsintapaikasta kamppailevat teoriassa vielä viisi kärkijoukkuetta; MYPA, PEPO, JäPS, MiPK ja JIPPO. Kaikki joukkueet mahtuvat kutkuttavasti kolmen ( 3 ) pisteen sisään. Mielenkiintoinen sattuma on, että mitkään näistä joukkueista eivät kohtaa toisiaan päätöskierroksella. Top 5 joukkueet pelaavat seuraavasti lauantain päätöskierroksella klo 15.00 alkavissa otteluissaan:

MiPK – FC Vaajakoski
MYPA – PKKU
FC Viikingit – PEPO
LPS – JäPS
NJS – JIPPO

Sarjan tyvipäässä jännitysmomentti laukesi jo edellisellä kierroksella, kun sarjasta putoajat ovat ennen päätöskierrosta selvillä: PKKU, FC Vaajakoski ja LPS matkaavat kauden päätteeksi Kolmoseen.

Lauantain otteluun kotijoukkue MiPK lähtee voitto mielessään, sillä vain se pitää hennon unelman karsintapaikasta yhä elossa. Alla Kissoilla on voitto PEPO:sta ( 2-1 ) ja tasapeli JäPS:n kanssa ( 3-3 ). Vierasjoukkue FCV kaatoi edellisellä kierroksella kotonaan Gnistanin, mutta tuokaan voitto ei sarjapaikan uusimiseen enää riitä. Kevätkierroksella FCV onnistui kukistamaan MiPK:n kotonaan lukemin 3-1.

– Joukkue haluaa päättää kauden voittoon ja saavuttaa siten mahdollisimman hyvän sijoituksen sarjassa. Omaan tekemiseen keskitytään ja katsotaan mihin se riittää, paketoi päävalmentaja Janne Moilanen ottelun alla.

Kisailu joukkueen parhaasta maalintekijästä on tasoittunut viime kierroksilla, kun Isaac Kannah, Tuomas Koppelomäki ja Tommi Ekmark ovat kasvattaneet maalisaldonsa viiteen ( 5 ) osumaan. Uusiiko Rafael tämän kiinnityksen kuten viime kaudella seitsemällä ( 7 ) osumallaan, jää nähtäväksi lauantaina.

Tervetuloa kannustamaan MiPK kotivoittoon !