MiPK SAA VIERAITA NURMIJÄRVELTÄ

Ottelu: MiPK-NJS
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: sunnuntai 20.5.2018 klo 18.30
Kenttä: Hänski TN

Otteluennakko:

Kissat kohtaa kauden toisessa kotiottelussaan sarjanousija NJS:n, joka on aloittanut sarjan ennakkoluulottomasti. Molemmat joukkueet ovat pelanneet 4 ottelua ja kotijoukkue Kissat on sarjassa sijalla 10. Pisteitä MiPK on kerännyt 3 kpl, tosin vieraspisteet Gnistan ottelusta eivät ole vielä päivittyneet sarjataulukkoon. Vierailijalla on pisteitä 8 kpl ja toistaiseksi se on pelannut ilman tappioita. Sarjasijoitus sillä on 6. Edellisellä kierroksella MiPK kaatui FC Viikinkien vieraana lukemin 3-2 ja NJS pelasi maalittoman kotitasurin FC Vaajakosken kanssa.

– Lähdemme otteluun luottavaisin mielin. Vaikka tappio onkin alla, oli ottelu Viikinkejä vastaan ilmeeltään positiivinen. Vastustaja on varmasti saanut lisäintoa hyvin alkaneen sarjan myötä, joten tiukka taistelu on pisteistä luvassa, ennakoi päävalmentaja Janne Moilanen ottelun aattona.

Edelliseen otteluun verrattuna Kissojen kokoonpano hieman elää. Varmuudella ottelusta ovat poissa toipilaat Calvin Damm sekä brasilialainen Ronnie. Ottelussa nähdään jälleen yksi uusi Kissakasvatin debyytti miesten sarjoissa, kun maalivahti Antti Lampinen ottaa paikan avauskokoonpanossa tolppien välissä. Maalivahti Tatu Österlundin korvaamatonta panosta puolustusvoimien vahvuudessa tarvitaan juuri sunnuntaina. Näin hän ei otteluun pääse mukaan, vaikka joukkueenjohtaja Teemu ” Velho ” Kokko voimisteli asian kanssa viikon päivät.

– Hienoa, että meillä on omia junnuja tulossa yhä vahvemmin mukaan Kakkosen tasolle ja Anttihan on esiintynyt erinomaisesti jo kauden Kolmosen ( RiPa ) otteluissa. Lopullisen kokoonpanon nidomme kiinni sunnuntain aamutreenien jälkeen, Moilanen paalutti.

Tervetuloa kannustamaan MiPK kotivoittoon !