MiPK – RiPa lauantaina 12.1 klo 13.30 Kuplahalli

Harjoitusottelu MiPK-RiPa 12.1 klo 13.30 Kuplahalli

Mikkelin Pallokissat aloittavat harjoitusottelunsa tulevana lauantaina kolmosessa pelaavaa Ristiinan palloa vastaan. Pallokissat aloittivat harjoittelun heti vuodenvaihteen jälkeen. Harjoituksissa on ollut mukana paljon seuran A-junioreita, jotka tulevat esiintymään myös lauantaisessa harjoitusottelussa. Ottelu tullaan pelaamaan 9+maalivahti kokoonpanolla.                                      

”Tuleva ottelu palvelee meitä hyvin monella tapaa, sillä pelaajat rakastavat pelata ja tämä on heille heti hyvä näytönpaikka, missä menemme vuodenaikaan nähden niin fyysisen kunnon kuin taktisten asioidenkin suhteen. Tulemme myös näkemään paljon nuoriso-osastoa kehissä, joten tämä on myös hyvä paikka katsastaa missä menemme myös sillä saralla”. Sanoo päävalmentaja Janne Moilanen.

Lauantaina mielenkiinto kohdistuu esimerkiksi Markus Brusilan paluuseen Kissapaitaan. Viimeisellä visiitillään vuonna 2015 väkeviä tehoja punanutuissa iskenyt hyökkäyspään pelaaja pelaa ensimmäisen ottelunsa kissapaidassa paluunsa jälkeen ja näytönhalut hänellä varmasti ovat kovat. Lauantaina nähtäväksi jää jatkuuko maalien iskeminen vuoden 2015 malliin heti avausottelussa.   

Myös seuran A-juniori ikäiset pelaajat, jotka ovat vahvasti edustettuina lauantain ottelussa ovat ehdottomasti paikalle saapumisen arvoista nähtävää. He ovat saaneet harjoitella koko syksyn edustusjoukkueen mukana ja, se miten he suoriutuvat 3.divisioona joukkuetta vastaan pelattavasta ottelusta on myös mielenkiitoinen kysymys. Potentiaalia näissä pojissa on paljon jo ihan tulevaa kesää ajatellen, ja siksi heidän seuraamisensa on jo paikalle saapumisen arvoinen syy. Erityisesti seuran oman kasvatin Antti Lampisen otteet maalin suulla herättävät mielenkiintoa. Erittäin vahvoja otteita viime kauden lopussa esittänyt 18-vuotias maalivahtilupaus, joka solmi Kissojen kanssa 2-vuotisen pelaajasopimuksen on saanut harjoitella syksyn hyvin ja nähtäväksi jää millaisen startin hän saa harjoituskaudelle. 

Ottelussa on siis paljon nähtävää ja tarkasteltavaa jo ihan tulevaa kautta silmällä pitäen. Kioski palvelee ottelun aikana (Vain käteinen). Saatavilla myös Mikkelin Pallokissojen kausikortteja hintaan 70 euroa kappale. Otteluun ei ole pääsymaksua. Tervetuloa paikalle seuraamaan vuoden ensimmäistä harjoitusottelua.