MiPK REISSAA HELSINKIIN

Ottelu: Gnistan – MiPK
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: lauantai 5.5.2018 klo 18.30
Kenttä: Oulunkylä TN ( Helsinki )

Otteluennakko:

Kakkosen avauskierros on puhalleltu pois ja A lohkon joukkueista puolet avasi pistetilinsä voitolla. Toinen puolisko on avauskierroksen jälkeen nollakerhossa. MiPK matkustaa lauantaina Helsinkiin allaan sarja-avauksessa kärsitty vierastappio PEPO:lle ( 2-0 ). Gnistan päihitti avauskierroksella nousijajoukkue MYPA:n kotonaan lukemin 3-0. Ensimmäisen ottelukierroksen tulosten perusteella voidaan jo uumoilla, että A lohko tulee olemaan tasainen koko kauden ajan.

MiPK lähtee lauantain otteluun kokoonpanolla, josta varmuudella ovat poissa pelikiellossa oleva Jesse Putkonen sekä toipilas Calvin Damm. Helsinkiin matkaava kokoonpano lyödään kiinni lauantain aamutreenien jälkeen.

– Vaihtoehtoja pelipaikoille onneksi löytyy muutamasta poissaolosta huolimatta. Tuloksesta huolimatta PEPO pelissä oli paljon positiivista ja nuo jutut haluamme poimia otteluun mukaan, sillä vastassa on varmuudella jälleen laadukas joukkue, joka tähyää kärkikahinoihin ja takaisin Ykköseen, tuumii päävalmentaja Janne Moilanen ottelun aattona.

– Avauskierroksella etenkin ottelun alussa oli havaittavissa pelaajissa hurja määrä ylimääräistä latausta. Tuo kun saadaan suunnattua oikeaan suuntaan, niin voimme hyvillä mielin lähteä haastamaan yhtä sarjan ennakkosuosikkia, päättää Moilanen ruodinnan.

Kotijoukkue Gnistan pelasi viime kaudella Ykkösessä ja sillä on kasassa edelleen laadukas pelaajisto käytettävissään. Gnistan osallistui talvella Suomen Cupin lohkovaiheeseen pelaten tasaiset ottelut mm. FC KTP:n ( Ykkönen ) ja HIFK:n ( Ykkönen ) kanssa. Mielenkiintoisia pelaajia heillä on useita, näistä ehdottomasti yksi on Kissalähtöinen hyökkääjä Teemu Pastila.

Taistellaan MiPK pisteet kotiin !