MiPK RAKENTAA MIEHISTÖÄÄN MALTILLA

Päättyneellä kaudella Kakkosen A lohkon 4. sijoittunut Mikkelin Pallo-Kissat aloitti kauteen 2019 valmistautumisen yhteisharjoittelulla marraskuun alussa. Joukkueen pelaajistoa on työstetty maltilla ja pelipaikka kerrallaan. Jo aiemmin syksyllä julkaistiin maalivahti Antti Lampisen jatkosopimus ja tämän jälkeen joukkueen kanssa sopimuksen ovat tehneet ensi kaudesta #9 Rafael, Miika Ekmark, Calvin Damm, Antti-Pekka Kesonen ja Jaakko Teräsranta. Paluun Kissapaitaan tekevät Ville Teräsranta ( kausi 2018 JIPPO ) sekä Markus Brusila, joka edusti viime kaudella Mikkelin Palloilijoita.

– Kaikki nämä pelaajat ovat niitä, jotka joukkueemme halusimmekin. Villen paluu sekä Markuksen liittyminen joukkueeseen tuovat entisestään lisää urheilullisuutta ryhmämme tekemiseen ja omaan juttuumme, taustoittaa päävalmentaja Janne Moilanen pelaajatilannetta.

Onnistuneen sarjakauden 2018 ansiosta joukkueen pelaajia on kosiskeltu muuallekin näyttämään kykyjään. Heidän osaltaan mahdollinen jatko Kissoissa selvinnee tammikuun aikana. Viime kauden joukkueesta Kissojen riveissä eivät jatka Sami Ekmark, Jesse Putkonen ja Jalmari Haapea. Sami Ekmark on muuttanut Tampereelle ja Putkonen sekä Haapea kiinnittyvät opiskelujen sekä työkuvioiden vuoksi Jyväskylään.

– Tähän ajankohtaan on sopimustilanteemme oikein hyvä ja kiinnostusta Kissoja kohtaan tuntuu olevan, toteaa pelaajasopimuksista vastaava joukkueenjohtaja Teemu Kokko. Päävalmentaja Moilanen on samoilla linjoilla.

– Seuraavana haarukassa ovat 5-6 pelaajaa, joiden kanssa pyritään asiat sopimaan mahdollisimman valmiiksi lähiaikoina. Täytyy myös muistaa, että joukkuetta voi vielä täydentää oikein hyvin alkutalvestakin, viittaa Moilanen tiedusteluihin mahdollisista pelaajahankinnoista.

Kauden päätteeksi P20 Ykköseen nousseet Kissojen A juniorit ovat harjoitelleet koko alkukauden MiPK:n miehistön mukana. Muutamalle heistä tulikin jo arvokkaita peliminuutteja Kakkosessa ja lupa on odottaa tulevalta kaudelta vielä enemmän.

– Juniorimme ovat harjoitelleet hyvin ja saaneet kehittävää valmennusta matkalla kohti miesten sarjoja. Uskon, että tuleva kausi tarjoaa hyvän alustan edelleen kehittymiselle useammalle nuorelle pelaajallemme, tuumii Moilanen.

MiPK harjoittelee vielä keskiviikkona 19.12. ennen joulutaukoa. Tammikuussa jatketaan ja tuolloin pelataan myös ensimmäiset harjoitusottelut.

Mikkelin Pallo-Kissat toivottaa Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2019 !