MiPK PISTEJAHTIIN JOUTSENOON

Ottelu: Kultsu FC – MiPK
Sarja: Kakkonen A – lohko
Pvm: lauantai 1.7.2017 klo 17.00
Kenttä: Joutseno KK ( N )

Otteluennakko:

Juhannukset on juhlittu ja on korkea aika palata ottelumoodiin, kun MiPK matkustaa lauantaina Kultsu FC:n vieraaksi. Kuten kaikissa otteluissa tässä tasaisessa lohkossa, on tarjolla jälleen molemmille joukkueita arvokkaita sarjapisteitä. Vierasjoukkue MiPK on taulukossa sijalla 8. ja pisteitä sillä on 13 ( 9 ottelua ). Edellisellä kierroksella joukkue saalisti arvokkaan vieraspisteen FC Legirus Interiltä lukemin 2-2. Kotijoukkue on taulukossa sijalla 9. ja pisteitä se on kerännyt 10 ( 9 ottelua ). Edellisessä ottelussaan Kultsu FC kärsi vierastappion JäPS:lle lukemin 3-0. Molemmilla on kevätkierrosta jäljellä vielä kaksi ottelua, joiden myötä haetaan mahdollisimman otollisia asetelmia syyskierrokselle.

– Tässä sarjassa on todella tasaisia joukkueita ja pelataan paljon ristiin. Jokainen voitto ja pistekin on arvokas, joten tietysti teemme vierasvoiton eteen kaikkemme. Kultsu FC on vaarallinen ja yllätysvalmis joukkue ja etenkin kotonaan he varmuudella taistelevat rajusti pisteistä. Menneitä otteluita ja sarjataulukoita on turha tuijotella, uumoilee päävalmentaja Janne Moilanen tulevasta vastustajastaan.

MiPK pääsee otteluun käytännössä terveellä miehistöllä. Otso Korhonen on jo toipunut olkapäävammastaan ja ainoastaan Jesse Putkosen pelaaminen lauantaina on vielä arvoitus.

Ottelu on Veikkauksen Pitkävetokohde ja kerrointen perusteella kotijoukkue lähtee otteluun hienoisena suosikkina. Kertoimet 2,20 – 3,60 – 2,55.

Taistellaan Kissat !