MiPK PÄÄTTÄÄ SARJAKAUDEN KOTKASSA

Ottelu: FC KTP – MiPK
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: lauantai 30.9.2017 klo 14.00
Stadion: Arto Tolsa Areena ( TN )

Otteluennakko:

Kakkosessa pelataan viikonloppuna lohkojen viimeiset ottelukierrokset ja panoksia riittää A lohkossakin loppuun asti. Päätöskierroksen otteluista ilman suurempaa panosta pelataan FC Legirus Interin ja FC Lahti Akatemian kohtaamisessa. Muissa taistoissa sitten draamaa sekä kärkipään että häntäpään osalta onkin tarjolla kosolti.

Otteluun FC KTP – MiPK lähdettäessä kotijoukkue on selkeä suosikki. Sen on pakko voittaa, mikäli se haluaa varmuudella olla lohkovoittaja ja edetä Ykkösen nousukarsintaan. Mikään joukkue tuskin haluaa olla lohkokakkosen asemassa. Tämä nimittäin tarkoittaa sitä, että erinäisiä laskututoimituksia parhaan lohkokakkosen saamiseksi tehdään vielä pitkälle pikkujoulukauteen asti. MiPK voi lähteä otteluun ilman tulospainetta, sillä Mikkelin jalkapalloherruus sekä sarjapaikka turvattiin edellisen kierroksen kotivoitolla Kultsu FC:n kustannuksella luvuin 3-1. Vastaavasti FC KTP kaatoi vieraissa PKKU:n luvuin 0-1. Kevätkierroksella joukkueet kohtasivat heinäkuun alussa Urskissa ja tuolloin FC KTP kylvetti Kissoja peräti 0-6. FC KTP on sarjan ainoa joukkue, jota vastaan MiPK ei ole onnistunut vielä maalinteossa. MiPK pääsee otteluun ehjällä miehistöllä ja Rafaelkin on mukana kärsittyään pelikiletonsa edellisessä ottelussa.

– Joukkueen kanssa olemme viettäneet ehjän ja mukavan treeniviikon. Hyvillä fiiliksillä lähdemme Kotkaan kotijoukkuetta haastamaan ja tavoittelemaan sarjan 4. sijaa. Toivotaan, että Tolsalle ( Arto Tolsa Areena ) tulee runsas ja kovaääninen kotiyleisö paikalle, niin saadaan hienolle kaudelle arvoisensa päätös, tuumii rennon oloinen päävalmentaja Janne Moilanen ottelun aattona.

Taistellaan Kissat vieraspisteet kotiin !