MiPK MATKUSTAA VANTAALLE

Ottelu: FC Legirus Inter – MiPK
Sarja: Kakkonen A – lohko
Pvm: keskiviikko 21.6.2017 klo 18.30
Kenttä: Hiekkaharjun urheilupuisto ( N )

Otteluennakko:

MiPK matkustaa keskiviikon vieraspeliin Vantaalle, missä se kohtaa paikallisen FC Legirus Interin. Ottelu on luonnollisesti seurojen ensimmäinen kohtaaminen millään sarjatasolla ja kotijoukkue onkin varsin tuore tuttavuus Suomen jalkapallokartalla. Ottelu on molemmille sarjassa 9. ja viimeinen ennen juhannustaukoa. Kotijoukkue on saalistanut edellisistä otteluistaan pisteitä 15 ja edellisellä kierroksella se kärsi vierastappion FC Kultsulle 1-2. Sarjasijoitus näillä pisteillä on 4. ja vain piste sarjakärjestä ( Klubi 04 ). MiPK on kerännyt pisteitä yhteensä 12 ja majailee sijalla 6. tasaisessa sarjassa. Edellisellä kierroksella MiPK otti kotivoiton lukemin 3-2 FC Kiffenistä.

MiPK pääsee otteluun käytännössä samalla miehistöllä kuin FC Kiffen otteluun. Sivussa ovat olkapäävammasta toipuva Otso Korhonen sekä todennäköisesti vielä jalkavaivainen Jesse Putkonen.

– Edellinen ottelumme oli vasta muutama päivä sitten, (18.6.2017), joten nämä pari välipäivää olemme käyttäneet lähinnä palautumiseen. Legirus on vaarallinen joukkue ja heitä vastaan tarvitaan varmuudella energinen 90 minuuttinen, jotta kotiinviemisiä saadaan, arvioi asetelmia Kissojen päävalmentaja Janne Moilanen ottelun aattona.

FC Inter Legirus omaakin tulivoimaisen hyökkääjistön ja se on viimeistellyt Kakkosen otteluissaan ( 8 kpl ) toiseksi eniten maaleja ( 18 kpl ) vastustajien verkkoon. Toki omissakin on soinut 16 kertaa, joten maaleja keskiviikkonakin nähtäneen.

Ottelu on Veikkauksen Pitkävetokohde. Kertoimet 1,45 kotivoitto, 4,60 tasapeli ja 4,70 vierasvoitto.