MiPK MATKUSTAA KIFFENIN VIERAAKSI

Ottelu: FC Kiffen – MiPK
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: tiistai 5.9.2017 klo 19.00
Kenttä: Töölö PK 2 ( N )

Otteluennakko:

Varsin perinteikkäissä tunnelmissa käydään tiistai-iltana Helsingissä mielenkiintoinen taisto sarjapisteistä. Vastakkain asettuvat legendaarisella Pallokentällä kotijoukkue FC Kiffen ja vierailija Mikkelin Pallo-Kissat. Kevätkierroksella joukkueet kohtasivat Mikkelissä ja lopputulos tuolloin oli Kissoille lopulta jännittävien loppuvaiheiden jälkeen 3-2. Kesän kääntyessä syksyyn panokset vain kasvavat otteluiden yhä vähentyessä. Tähän otteluun lähdettäessä kotijoukkue on sarjassa sijalla 11. ( 17 p. ) ja MiPK sijalla 8. ( 20 p. ). Ottelu on molempien osalta sarjan 18. kierroksen ottelu. Edellisellä kierroksella Kiffen koki tappion Kultsu FC:n vieraana 2-1 ja MiPK kaatoi paikallisottelussa MP:n luvuin 1-0.

” Mustien Hurmureiden ” riveissä esiintyy monta tuttua ja mielenkiintoista pelaajaa. Joukkue puolustaa yhtenäisesti ja kurinalaisesti, josta osoituksena käy maaliero -4. Sarjasijoitukseen nähden luku on vertailukelpoinen taulukossa ylempänäkin oleviin joukkueisiin. Maaliahnein pelaaja on ollut #27 Cheikh Toure. Hän on viimeistellyt puolet ( 10 kpl ) joukkueensa kaikista maaleista.

MiPK on tehnyt maaleja sarjassa yhteensä 23 kpl ja paras maalintekijä on #9 Rafael ( 6 kpl ). Jokaisessa neljässä pelaamassaan ottelussa maalinteossa onnistunut Gerald Ben on tuonut mukanaan lisää tulivoimaa Kissojen hyökkäykseen. Tähän otteluun MiPK on saanut valmistautua suunnitellusti ja merkittäviä loukkaantumisia ei tällä hetkellä ole. Calvin Damm on jo pelikelpoinen kärsittyään kahden ottelun pelikieltonsa. Pelaajistoon on tullut yksi muutos, kun Eetu Paasonen lainattiin loppukaudeksi Ristiinan Palloon, joka taistelee kynsin ja hampain Kolmosen lohkonsa jumbona sarjapaikastaan.

– Varmasti vauhdikas ottelu on tiistaina luvassa. Molemmat joukkueet janoavat lisää pisteitä ja kun puolustamme yhtä hyvin kuin edellisessä ottelussamme, olemme pisteissä kiinni. Kokoonpanon päätän maanantain harjoituksen jälkeen, tiivistää päävalmentaja Janne Moilanen ottelun aattotunnelmat.

Ottelu on Veikkauksen Pitkävetokohde. Kertoimet 1,95 – 3,80 – 2,95.

Taistellaan MiPK vieraspisteet kotiin !