MiPK Lappeenrantaan PEPO:n vieraaksi

PEPO – MiPK
Kimpisen Stadion
Ke 29.5.19 klo 18.30

Mikkelin Pallo-Kissat matkaa keskiviikkona Lappeenrantaan PEPO:n vieraaksi Kimpisen Stadionille. Perinteinen syksyn joukkue PEPO on aloittanut kautensa Kissojen tapaan saalistamalla 7 pistettä ensimmäisestä neljästä pelistään ja joukkueet ovatkin sarjataulukossa peräkkäin, Kissojen ollessa edellä paremman maalieronsa turvin. Viime kaudella molemmat hoitivat omat kotiottelunsa, PEPO:n voittaessa 2-0 Lappeenrannassa ja Kissojen voittaessa 2-1 Urskissa. PEPO:n runko on säilynyt viime kaudesta lähes ennallaan, uusina pelaajina mukaan on tullut Paul Obi, Naoyuki Yamazaki sekä Akseli Ikonen. Jaossa onkin siis tärkeät pisteet ja voitolla Kissoilla on mahdollisuus nousta sarjakärkeen ainakin väliaikaisesti.

”Tähän mennessä kauden kovin vastus edessä ja PEPO on ollut hankala vastustaja meille. Oman pelin pienet muutokset toimivat hyvin viimeksi ja lähdemme luottavaisin mielin kaatamaan yhtä nousijasuosikeista” kertoo päävalmentaja Moilanen.

Kissojen kokoonpanosta on poissa JäPS – pelissä loukkaantunut Antti Voutilainen sekä nilkkaansa poteva Calvin Damm. Ottelua on mahdollista seurata myös etänä Kaakon Viestinnän livelähetyksenä. C’mon Kissat!