MiPK KOHTAA ZENITIN HARJOITUSOTTELUSSA

Mikkelin Pallo-Kissat valmistautuu lauantain Gnistan otteluun hieman poikkeavalla ohjelmalla. Normaalin otteluun valmistavan harjoitusohjelman lisäksi Pallo-Kissat pelaa harjoitusottelun tiistaina 3.7. Kissat kohtaa Leppävirralla perinteistä kesän treenileiriä viettävän Zenitin ( Pietari ). Vastustaja on ainakin ennakkoon muutaman piirun kovempi kuin kaudella pelatuissa sarjaotteluissa.

– Hieno tilaisuus omille pelaajillemme testata omaa osaamista kovassa vauhdissa. Vaikka Zenit ei varmaankaan ykkösmiehistöllään meitä vastaan tiistaina pelaa, on joukkueessa riittävästi leveyttä ja laatua nopeatempoiseen peliin, taustoittaa päävalmentaja Janne Moilanen tiistai-illan kohtaamista.

Harjoitusottelu antaa Kissoille mahdollisuuden pelipaikkakokeiluihin jo tulevaa Gnistan ( lauantai 7.7. klo 15.00 Ravirata ) ottelua silmäillen. Otteluhan käynnistää Kakkosen A lohkon syyskierroksen MiPK:n osalta ja on viimeinen ennen lyhyttä sarjataukoa.

– Harjoitusottelussa on aina mahdollisuus kokeilla taktisia ja pelipaikkakohtaisia muutoksia. Ja ainahan nämä ovat mukavia välipaloja normaalin treeniohjelman lisäksi, kiteyttää Moilanen.

Harjoitusottelu Zenit – MiPK klo 18.00, Leppävirta.