MiPK KOHTAA VIERAISSA PKKU:N

Ottelu: PKKU-MiPK
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: perjantai 8.6.2018 klo 19.00
Kenttä: Kalevan UP ( N ) ( Kerava )

Otteluennakko:

Mikkelin Pallo-Kissat matkustaa perjantaina vierasotteluun Keravalle, jossa se kohtaa PKKU:n Kakkosen A lohkon 8. kierroksella. MiPK metsästää yhä edelleen pelaamalla hankittuja vieraspisteitä, kun takana on neljä vierasottelua. Otteluun MiPK lähtee sarjasijalta 10. ( 7 p. ), tosin taulukossa ei vieläkään näy Gnistan ottelusta saadut 3 pistettä. Edellisellä kierroksella MiPK kohtasi kotiottelussaan MP:n ja pisteet tasattiin lukemin 1-1.

Kotijoukkue PKKU otti viime kierroksella avausvoittonsa, kun se kaatoi vieraissa FC Vaajakosken lukemin 0-1. Joukkue on saanut tästä voitosta varmasti lisää virtaa ja itseluottamusta tekemiseensä. Sarjasijoitus sillä on 11. ja pisteitä kerättynä 4 kpl.

– Tietysti lähdemme voittoa hakemaan, kuten kaikissa muissakin otteluissa. Tavoitteena on pelata ehjä 90 minuuttinen. Viikolla olemme harjoituksissa painottaneet koko joukkueen puolustuspelaamista sekä hyökkäyspelaamisen tehokkuutta. Molemmissa kun onnistumme, on tulos varmasti meille hyvä, toteaa päävalmentaja Janne Moilanen ottelun aattona.

Kissat pääsee otteluun jälleen laajalla miehistöllä. Calvin Damm odottelee jo kuumeisesti kentälle pääsyä, perjantain ottelusta varmuudella on poissa Jesse Putkonen sairastelun vuoksi. MP ottelussa kolhun saaneen Erlonin pelikunto selviää torstain harjoituksissa.

– Pelipaikoista ja peliajasta on hyvää ja tervettä kilpailua pelaajien keskuudessa. Kokoonpano lyödään kiinni torstain harjoituksien jälkeen, päättää Moilanen.

Ottelu on Veikkauksen Pitkävetokohde. Kertoimet 2,80 ( kotivoitto ), 3,60 ( tasapeli ), 2,05 ( vierasvoitto ).